پیشگیری از چربی خون بالا با روغن های مناسب

برای پیشگیری از چربی خون و بیماری های قلبی و عروقی از روغن‌هایی با اسیدهای چرب امگا 3، امگا6 و امگا 9بالاتر استفاده کنید.

روغن‌ها از لحاظ کالری تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. افرادی که رژیم های کاهش وزن دارند باید مقدار مصرف روغن را کاهش دهند وگرنه روغن ها به لحاظ کالری تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و نمی توان یکی را از سایرین متمایز کرد اما از نظر ارزش تغذیه ای با یکدیگر متفاوتند.

روغن های مصرفی مناسب

روغن هایی مانند روغن کنجد، هسته انگور و هسته انار از اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و امگا 9 برخوردارند که به عنوان ترکیبات مفید برای سلامتی شناخته می شوند و در کم کردن کلسترول و کاهش بیماری های قلبی و عروقی در افراد نقش دارند.

تفاوت میزان اسیدهای چرب در روغن های مختلف

اسیدهای چرب موجود در روغن های هسته انگور، زیتون، کانولا، هسته انار و کنجد ارزش تغذیه ای بیشتری نسبت به روغن های سویا و کلزا دارند و در کاهش چربی خون نیز موثرند. در هر حالی برای سلامتی باید میزان استفاده از روغن  و چربی را در رژیم روزانه کاهش داد. ضمن اینکه استفاده از روغن های مایع در هر حال به روغن های جامد ارجحیت دارد و از بین روغن های مایع نیز روغن هایی که درباره آنها صحبت شد ارزش تغذیه ای بیشتری نسبت به سایرین دارند و استفاده از آنها بیشتر توصیه می شود.

منبع: دل انگیز

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

theme