سرگیجه

سرگیجه عبارت است از توهم حرکت یعنی وقتی حرکتی وجود ندارد یا زمانی که خود بیمار حرکت نمی کند ، فکر می کند پیرامون او در حال حرکت است و حالتی است که فرد احساس می کند محیط اطراف به دور سرش در حرکت است.

به طور کلی سرگیجه واقعی اگر با  حالت تهوع  و نیز اختلال تعادل همراه شود می تواند نشانه مشکل جدی تری مانند بیماری قلبی باشد که باید با مراجعه به پزشک بررسی و درمان شود. افت فشار، قندخون و بیماری های قلبی باعث سرگیجه می شود و اگر سرگیجه همراه با علائمی مانند دوبینی ، سردرد ، ضعف و اشکال در تکلم باشد باید جدی گرفته شود .

ضعف قلب نیز از علل اصلی سرگیجه است. دلیل بعضی از سرگیجه ها که با احساس غش ناگهانی توام باشد، ایست کوتاه قلبی است. مبتلایان به این نوع سرگیجه ، با مشاهده چنین علایمی باید به پزشک مراجعه کنند. در بعضی موارد این ایست کوتاه قلبی ادامه می یابد و باعث از کارافتادن دستگاه قلب و در نتیجه مرگ بیمار میشود.همچنین تپش شدید قلب به جای تلمبه زدن صحیح خون با ضربات متوازن می تواند دلیل سرگیجه باشد و مبتلایان به این نوع سرگیجه باید به پزشکان متخصص مراجعه کنند.

نوعی دیگر از سرگیجه ناشی از بیماری قلبی به دلیل آریتمی مادرزادی می باشد. بیماران مبتلا به آریتمی مادرزادی بعد ازمصرف قند مقدار دو برابر انسولین درمقایسه با افراد سالم ترشح می کنند. درهمین زمان مقدار قندخون این بیماران چند ساعت بعد  از مصرف غذا یا قند درمقایسه با افراد سالم  بطور خطرناکی افت می کند. افت قند خون می تواند سبب ایجاد خشم، تحریک پذیری ، خستگی و سرگیجه شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*