تری گليسيريد و بیماری های قلبی

 تری گليسيريد بالا باعث مي شود كه سطح HDL خون كاهش يابد. در حقيقت پائين بودن سطح HDL است كه در حضور تري گليسيريد بالا عامل خطر است نه سطح بالاي خود تری گليسيريد .

پیشگیری از افزایش سطح تری گلیسیرید در چربی های خون

در افراد چاق و برخي از بيماري هاي كليوي سطح تري گليسيريد خون افزايش مي يابد. استفاده از يك رژيم غذايي كم چربي، كاهش ميزان چربي اشباع در رژيم غذايي روزانه و افزايش فعاليت بدني، مي تواند تري گليسيريد خون را پايين آورد .

چون بسياري از غذاهايي كه استفاده مي كنيم حاوي مقاديري روغن يا چربي هستند ، واحد خاصي براي چربي ها در نظر گرفته نمي شود. فقط توصيه مي شود كه تا حد امكان غذاهاي كم چرب مورد مصرف قرار گيرند . اما براي تأمين اسيدهاي چرب ضروري بهتر است. حداكثر روزانه بين 1 تا 2 قاشق غذاخوري روغن (معادل 6 واحد ) ترجيحاً از انواع روغن هاي مايع در رژيم غذايي خانواده گنجانده شود . براي مثال با مصرف 2 تا 3 واحد لبنيات با چربي متوسط، 2 تا 3 قاشق از بعضي از مغزها و دانه ها، تخم مرغ و گوشت و غذايي حاوي حداكثر دو قاشق مرباخوري روغن در روز، نياز به چربي هر فرد تأمين مي گردد.

برای مطالعه مقاله کاهش و کنترل چربی های خون کلیک کنید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

theme