خانه / تغذيه در بيماريهاي قلبي مختلف / بیماری های قلبی و میزان مصرف روغن ها

بیماری های قلبی و میزان مصرف روغن ها

مصرف بيش از حد نياز چربي ها خطرات جبران ناپذيري براي سلامتي به دنبال خواهد داشت (بروز بسياري از بيماري هاي مزمن مثل ديابت، بيماري هاي قلبي عروقي، بيماري هاي كبدي و سرطان ها ناشي از مصرف زياد چربي و روغن است ). البته نياز به چربي ها در افراد مختلف اندكي متفاوت است . كودك يا نوجوان در سن رشد ، مادر باردار يا شيرده، ورزشكاران ، افراد با فعاليت بدني زياد مانند كارگر صنايع يا بنايي و كشاورزان و ... بيشتر از زنان و مردان با فعاليت كم ، افراد بالغ ، سالمندان و ميانسالان به چربي نياز دارند . پس اگر تحرك زيادي نداريد يا كار سبكي داريد، سعي كنيد مصرف چربي ها و روغن رژيم غذايي خود را كاهش دهيد.

ميزان توصيه شده مصرف روغنها و چربی ها

چون بسياري از غذاهايي كه استفاده مي كنيم حاوي مقاديري روغن يا چربي هستند ، واحد خاصي براي چربي ها در نظر گرفته نمي شود. فقط توصيه مي شود كه تا حد امكان غذاهاي كم چرب مورد مصرف قرار گيرند . اما براي تأمين اسيدهاي چرب ضروري بهتر است حداكثر روزانه بين 1 تا  2 قاشق غذاخوري روغن (معادل 6 واحد ) ترجيحاً از انواع روغن هاي مايع در رژيم غذايي خانواده گنجانده شود. براي مثال با مصرف 2 تا 3 واحد لبنيات با چربي متوسط، 2 تا 3 قاشق از بعضي از مغزها و دانه ها، تخم مرغ و گوشت و غذايي حاوي حداكثر دو قاشق مرباخوري روغن در روز، نياز به چربي هر فرد تأمين مي گردد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

theme