چربي خون بالا

نقش چربی های رژیم غذایی در بروز سایر بیمار یهای غیرواگیر

مصرف زیاد چربی ها در برنامه غذایی روزانه علاوه بر افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی، با بروز برخی از بیماری های مزمن دیگر نیز ارتباط دارد.

مصرف بیش از حد نیاز چربی ها خطرات جبران ناپذیری برای سلامتی به دنبال خواهد داشت (بروز بسیاری از بیماری های مزمن مثل دیابت، بیماری های قلبی عروقی، بیماری های کبدی و سرطان ها ناشی از مصرف زیاد چربی و روغن است ). چربی موجود در رژیم غذایی یکی از عوامل مؤثر در بروز و پیشرفت چاقی و دیابت نوع ۲ است .

شواهد نشان می دهند که دریافت میزان بالای چربی، خطر ابتلا به سرطان های پستان، روده بزرگ و پروستات را افزایش می دهد. مصرف روغن زیتون (اسید اولئیک از گروه اسیدهای چرب غیراشباع) خطر سرطان پستان در زنان را کاهش می دهد.

 البته نیاز به چربی ها در افراد مختلف اندکی متفاوت است . کودک یا نوجوان در سن رشد ، مادر باردار یا شیرده، ورزشکاران ، افراد با فعالیت بدنی زیاد مانند کارگر صنایع یا بنایی و کشاورزان و … بیشتر از زنان و مردان با فعالیت کم ، افراد بالغ ، سالمندان و میانسالان به چربی نیاز دارند . پس اگر تحرک زیادی ندارید یا کار سبکی دارید، سعی کنید مصرف چربی ها و روغن رژیم غذایی خود را کاهش دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا