خانه / عوامل خطر بيماريهاي عروق قلب (برای بیماری های اکتسابی قلب) / چربي خون بالا / نقش چربی های رژيم غذايی در بروز ساير بيمار يهای غيرواگير

نقش چربی های رژيم غذايی در بروز ساير بيمار يهای غيرواگير

مصرف زياد چربي ها در برنامه غذايي روزانه علاوه بر افزايش خطر بروز بيماری های قلبی عروقی، با بروز برخي از بيماري هاي مزمن ديگر نيز ارتباط دارد.

مصرف بیش از حد نیاز چربی ها خطرات جبران ناپذیری برای سلامتی به دنبال خواهد داشت (بروز بسیاری از بیماری های مزمن مثل دیابت، بیماری های قلبی عروقی، بیماری های کبدی و سرطان ها ناشی از مصرف زیاد چربی و روغن است ). چربي موجود در رژيم غذايي يكي از عوامل مؤثر در بروز و پيشرفت چاقي و ديابت نوع 2 است .

شواهد نشان مي دهند كه دريافت ميزان بالاي چربي، خطر ابتلا به سرطان هاي پستان، روده بزرگ و پروستات را افزايش مي دهد. مصرف روغن زيتون (اسيد اولئيك از گروه اسيدهاي چرب غيراشباع) خطر سرطان پستان در زنان را كاهش مي دهد.

 البته نیاز به چربی ها در افراد مختلف اندکی متفاوت است . کودک یا نوجوان در سن رشد ، مادر باردار یا شیرده، ورزشکاران ، افراد با فعالیت بدنی زیاد مانند کارگر صنایع یا بنایی و کشاورزان و ... بیشتر از زنان و مردان با فعالیت کم ، افراد بالغ ، سالمندان و میانسالان به چربی نیاز دارند . پس اگر تحرک زیادی ندارید یا کار سبکی دارید، سعی کنید مصرف چربی ها و روغن رژیم غذایی خود را کاهش دهید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

theme