چربی های اشباع خون و بیماری های قلبی

 با توجه به نقش اسيدهاي چرب اشباع درافزايش سطح LDL، كاهش دريافت اين نوع از اسيدهاي چرب مي تواند تأثير فراواني در كنترل چربی های خون داشته باشد .

افزايش دريافت چربی های خون اشباع مي تواند موجب افزايش سطح كلسترول و بالا رفتن احتمال بيماري هاي قلبي عروقي شود ب ه طوري كه با افزايش 1 درصد دريافت انرژي از طريق اسيدهاي چرب اشباع ، كلسترول سرم به مقدار mg/dl 2/7 ميلي گرم در دسي ليتر افزايش مي يابد.

كارشناسان تغذيه توصيه مي كنند به منظور كاهش سطح LDL، مصرف چربي هاي اشباع كمتر از 10 درصد از كل انرژي باشد . براي رسيدن به اين هدف بايد دريافت مواد غذايي غني از اسيدهاي چرب اشباع مانند روغن هاي نباتي جامد، فراورده هاي لبني پر چرب، چربي هاي گوشت و... محدود شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

theme