چربي خون بالا

چربی های اشباع خون و بیماری های قلبی

 با توجه به نقش اسیدهای چرب اشباع درافزایش سطح LDL، کاهش دریافت این نوع از اسیدهای چرب می تواند تأثیر فراوانی در کنترل چربی های خون داشته باشد .

افزایش دریافت چربی های خون اشباع می تواند موجب افزایش سطح کلسترول و بالا رفتن احتمال بیماری های قلبی عروقی شود ب ه طوری که با افزایش ۱ درصد دریافت انرژی از طریق اسیدهای چرب اشباع ، کلسترول سرم به مقدار mg/dl ۲/۷ میلی گرم در دسی لیتر افزایش می یابد.

کارشناسان تغذیه توصیه می کنند به منظور کاهش سطح LDL، مصرف چربی های اشباع کمتر از ۱۰ درصد از کل انرژی باشد . برای رسیدن به این هدف باید دریافت مواد غذایی غنی از اسیدهای چرب اشباع مانند روغن های نباتی جامد، فراورده های لبنی پر چرب، چربی های گوشت و… محدود شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا