تری گلیسیرید و بیماری های قلبی
تری گلیسیرید بالا باعث می شود که سطح HDL خون کاهش یابد. در حقیقت پائین بودن سطح HDL است که در حضور تری گلیسیرید بالا عامل خطر است نه سطح بالای خود تری گلیسیرید .
پیشگیری از افزایش سطح تری گلیسیرید در چربی های خون
در افراد چاق و برخی از بیماری های کلیوی سطح تری گلیسیرید خون افزایش می یابد. استفاده از یک رژیم غذایی کم چربی، کاهش میزان چربی اشباع در رژیم غذایی روزانه و افزایش فعالیت بدنی، می تواند تری گلیسیرید خون را پایین آورد .
چون بسیاری از غذاهایی که استفاده می کنیم حاوی مقادیری روغن یا چربی هستند ، واحد خاصی برای چربی ها در نظر گرفته نمی شود. فقط توصیه می شود که تا حد امکان غذاهای کم چرب مورد مصرف قرار گیرند . اما برای تأمین اسیدهای چرب ضروری بهتر است. حداکثر روزانه بین ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن (معادل ۶ واحد ) ترجیحاً از انواع روغن های مایع در رژیم غذایی خانواده گنجانده شود . برای مثال با مصرف ۲ تا ۳ واحد لبنیات با چربی متوسط، ۲ تا ۳ قاشق از بعضی از مغزها و دانه ها، تخم مرغ و گوشت و غذایی حاوی حداکثر دو قاشق مرباخوری روغن در روز، نیاز به چربی هر فرد تأمین می گردد.