چربي خون بالا

کلسترول و بیماری های قلبی عروقی

ارتباط مستقیمی بین مقدار کلسترول خون و بروز بیماری های قلبی عروقی وجود دارد . با کاهش هر یک درصد از سطح کلسترول خون ، ۲ درصد از میزان بروز بیماری های قلبی عروقی کم می شود.

کارشناسان تغذیه میزان دریا فت کلسترول روزانه را کمتر از ۳۰۰ میلی گرم در دسی لیتر، توصیه می کنند . دریافت کلسترول زیاد از طریق رژیم غذایی موجب افزایش LDL یا کلسترول بد می شود، با این حال، تأثیر منفی آن کمتر از اسید های چرب اشباع است.

تاثیر کلسترول تخم مرغ بر بروز بیماری های قلبی عروقی

بیشتر مواد غذایی حاوی چربی خون های اشباع به ویژه چربی های حیوانی و جامد، منبع غنی از کلسترول بوده و محدودیت مصرف آن ها به کاهش کلسترول دریافتی منجر می شود.

زرده تخم مرغ غنی از کلسترول است ولی به دلیل این که میزان چربی خون اشباع در تخم مرغ پایین است ، تأثیر کلسترول زرده تخم مرغ بر روی سطح LDL کمتر از سایر منابع غذایی حاوی کلسترول می باشد. کارشناسان تغذیه بر اساس نتایج تحقیقات اخیر ، اعلام نمود ه اند که کلسترول تخم مرغ در بروز بیماری قلبی عروقی نقش مؤثری ندارد.

نوشته های مشابه

‫۴۰ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا