درمان هاي غيرجراحي

پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی با ورزش

فعالیت بدنی مناسب و ورزش یکی از کم هزینه ترین راه ها برای حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی است و این حقیقت که فعالیت بدنی مناسب می تواند باعث تندرستی، نشاط و شادابی انسان شود ، مورد اتفاق نظر همه کارشناسان و خبرگان حوزه سلامت است.

شهرنشینی و ویژگی های همراه آن مانند ترافیک، آلودگی هوا، مسیر طولانی تا مقصد (محل کار یا مکان های تهیه مایحتاج روزانه)، افزایش تراکم جمعیت، افزایش فقر و جنایت ، نبود پارک و فضاهای سبز به میزان کافی، کمبود فضاهای ورزشی و خدمات ورزشی ارزان و در دسترس، از جمله عواملی هستند که باعث افزایش کم تحرکی در جوامع شهرنشین می شوند.

تاثیر فعالیت بدنی بر پیشگیری از بیماری های قلبی

افرادی که فعالیت بدنی کافی و مناسب دارند، ویژگی های مثبت زیادی دارند:

  • آنها بی حوصله وتنبل نبوده و کارهای خود را با دقت و حوصله بیشتری انجام می دهند. این افراد ، انرژی بالایی دارند و به همین علت، دیرتر خسته می شوند و در نتیجه کارها را در مدت زمان کمتر و با شادابی بیشتری به اتمام می رسانند.
  • با توجه به تعادل سیستم های خودکار بدن (سیستم سمپا تیک و پاراسمپا تیک)، این افراد در مقابله با فشارهای عصبی و روانی کمتر دچار عصبانیت می شوند و قادر به کنترل خود در مواقع اضطراری و بحرانی خواهند بود.
  • این افراد چون کمتر دچار عوارض ناشی از فشارهای روانی و عصبی می شوند و بدن و عضلاتی سالم دارند، از دردهای عضلانی و خستگی متداول که امروزه در جوامع شهری فراوان یافت می شود و همچنین بیماری های قلبی عروقی مصون هستند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا