درمان هاي غيرجراحي

ورزش های هوازی برای حفظ سلامت قلبی عروقی

ورزش های هوازی فعالیت های بدنی با شدت متوسط و مدت نسبتا طولانی هستند که عضلات بزرگ را فعال می کنند و برای انجام آن ها نیاز به مصرف اکسیژن توسط عضلات بدن است، زیرا انرژی مورد نیاز بر اى این نوع فعالیت ها، عمدتاً از طریق سیستم هوازی تامین می شود. نمونه های فعالیت های هوازی شامل دویدن ، طناب زدن ، پیاده روی تند، شنا ، دو آرام و دوچرخه سواری با سرعت کم و متوسط هستند .

فعالیت بدنی با شدت متوسط فعالیتی است که منجر به افزایش تعداد ضربان قلب و دفعات تنفس می شود ولی این افزایش به حدی نیست که مانع صحبت کردن فرد شود. بطور کلی هر چه میزان انرژی مصرف شده در طول یک هفته (البته به طور منظم و برای حداقل ۶ هفته متوالی ) بیشتر باشد اثرات مفید ورزش های هوازی بر قلب و عروق بیشتر خواهد بود.

تاثیر ورزش های هوازی بر حفظ سلامت قلبی عروقی

بیشترین نتایج سلامت قلبی عروقی از فعالیت بدنی با شدت متوسط که به شکل منظم و هربار حداقل نیم ساعت و حداقل ۵ نوبت در هفته انجام می شود، حاصل می گردد. در مقابل، فعالیت بدنی شدید، فعالیتی است که در حین انجام آن، فرد به علت افزایش تعداد دفعات تنفس و نفس نفس زدن نمی تواند به راحتی صحبت کند.

ورزش های هوازی می توانند توانائی عملکرد و تناسب قلبی عروقی را بهبود بخشند و اگر تحت نظر پزشک متخصص قلب و حساب شده انجام شوند، می توانند علایم ناشی از بیماری قلبی را کم کنند. ورزش های هوازی برای بیماران مبتلا به نارسایی قلبی باید با احتیاط و زیرنظر پزشک متخصص قلب انجام شود . در این بیماران، پیاده روی، شنا، دویدن آهسته و نیز دوچرخه سواری آرام مناسبتر است.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. سلام خسته نباشید.
    این تمرینات اینتروال که بطور متناوب یک دقیقا دویدن با حداکثر توان و یک دقیقه دو ملایم هست که اکثرا برای چربی سوزی انجام میشه درصورت سالم بودن قلب و عروق هیچ خطرو عارضه ای برای فرد ندارن؟؟

    1. با سلام
      به طور کلی ورزش های هوازی برأی سلامت قلب مفید است و ورزش های استقالتی و رقابتی توصیه نمی شود۰
      با احترام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا