فست فود و سکته قلبی

تغذیه مناسب، به حداقل رساندن استرس و هیجان، مصرف کم نمک، استفاده از میوههای تازه و نکشیدن سیگار از راههای پیشگیری از بیماری سکته است.
تغییر سبک زندگی، مصرف غذاهای فست فود و پرچرب و مصرف مواد مخدر به ویژه شیشه و کراک از علل عمده شیوع بیماریهای قلبی در بین جوانان است .هرگاه پلاک دچار آسیب و پارگی شود، لخته ایجاد می کند و خون رسانی به عضله قلب انجام نمی شود و نرسیدن خون و اکسیژن کافی، باعث مردن سلول های عضله قلبی می شود. همین ناتوانی باعث نارسایی قلبی، اختلال ریتم قلب، ایست قلبی و در نهایت مرگ می شود.
سکته قلبی بسیار خطرناک است و به هیچ وجه اطرافیان نباید در این مورد سهل انگاری داشته باشند و باید هرچه سریع تر به بیمارستان مراجعه کرد.
احساس فشار، سنگینی در قفسه سینه، احساس درد در معده، درد شدید در دست، تعریق زیاد و احساس بغض در گردن شایعترین علائم سکته قلبی است.تغذیه مناسب، به حداقل رساندن استرس و هیجان، مصرف کم نمک، استفاده از میوههای تازه و نکشیدن سیگار از راههای دیگر پیشگیری از این بیماری است.
درصورتی که علائم تپش قلب تنفس سریع، احساس ضعیف بودن، بیهوشی شدن و سرگیجه باشد می تواند منجر به سکته قلبی شود.