آشتی با سکته قلبی پس از بهبودی نسبی
سکته قلبی می تواند تجربه ای هولناک باشد. بویژه اگر شما قبلاً از سلامت کامل برخوردار بوده اید. وقتی در بیمارستان هستید عکس العمل بسیاری از مردم، توام با ترس و اضطراب است و شاید با درد و اضطراب نیز دست به گریبان باشند. چون محیط بیمارستان برای آنان نا آشنا و به ظاهر کاملاً فنی و تخصصی است.
خطراتی که تهدید کننده حیات آدمی است همان چند ساعت پس از سکته است. زمانی که ساعات اولیه پس از سکته، بدون سر و صدا و دردسر گذشت بیشتر بیماران معمولاً احساس بهتری می یابند.
بعضی از افراد، زمانی که از بخش مراقبت های ویژه خارج و در بخش های عمومی بستری می شوند ارتباطی را که با افراد آن بخش و پرستاران بر قرار کرده بودند از دست می دهند. در عوض با انسان های تازه ای روبرو می شوند که باید آنها را بشناسند. در این بخش، دیگر آن سخت گیری های قبلی وجود ندارد و پزشکان و پرستاران همه، بر آن باورند که خطر برطرف شده است و شرایط مساعدی برای خوش بینی وجود دارد. چون خطر گذشته است.
بیمارانی هم هستند که به محض آنکه احساس بهبودی نمایند علاقمندند به خانه بر گردند. صرفنظر از مراقبت های پزشکی، همواره شما به این فکر هستید که در آن زمان که تنها شدید اگر درد دوباره عود کرد چه باید کرد؟ همین مدت ابتدائی برگشت به خانه، برای همسر شما نیز طاقت فرساست زیرا در آن فکر است که چگونه به تیمار شما بپردازد، شما را تر و خشک کند و از شما بخواهد حرکت کنید.
قبل از عزیمت به خانه مطمئن شوید که همه چیز را با پزشک متخصص قلب و پرستاران صحبت کرده اید. پزشک خانوادگی شما و پرستارهای قلب محلی نیز همه به شما راهنمائی خواهند کرد که در خانه چه باید بکنید. شما را تشویق می کنند که حتماً آن کارها را انجام دهید.
طبیعت هر فرد با دیگری متفاوت است و شما باید آنچه برای شما مفید است و به شما اندرز داده شده است همان را انجام دهید. به طور کلی، بازگشت تدریجی به فعالیت های قبلی و ادامه تمرین روزانه به قلب شما و دوران خون در آن کمک می کند. برنامه توانبخشی در این برهه از زمان برای شما و همسرتان هر دو مهم است.
در عوض اولین هفته پس از بیرون آمدن از بیمارستان امکان دارد بنیاد قلب با شما تماس حاصل کند. و چه بسا ممکن است از شما در خانه عیادت کنند. هدف آن است که به شما اطمینان دهند و اگر شما پرسش هایی دارید به آنها جواب دهند و شما را راهنمایی نمایند. یکی از آن راهنمایی ها آن است که شما را از خطر سکته بعدی نجات بخشند.