بيماريهاي دريچه اينارسايي قلبي

درمان گشادی دریچه آئورت

علائم گشادی دریچه آئورت متفاوت می‌باشد. افرادی که با بیماری دریچه‌ی نه چندان حاد درگیر هستند علائم کمتری خواهند داشت. هرچند که فعالیت مضاعف قلب می‌تواند باعث ایجاد خستگی و تنگی نفس فعالیتی و ورم در مچ‌ پا و پاها شود. شخصی که مبتلا به بیماری نارسایی دریچه‌های قلبی است ممکن است از درد سینه شکایت کند چراکه خون کافی برای پمپ شدن به عروق کرونری قلب وجود ندارد. اگر گرفتگی شدید باشد شخص ممکن است دچار سرگیجه و غش ‌شود.

روش های درمان گشادی دریچه آئورت

استفاده از درمانهایی که در نارسایی قلبی استفاده می شود . اگر ریتم AF دارند درمان آنتی کواگولان است .

و در نهایت پروفیلاکسی اندوکاردیت و تب روماتیسمی در بیماران مورد نیاز باید انجام شود .

اگر گشادی دریچه آئورت علامت دار شده و یا علامت دار نشده اما بطن چپ (LV) در حال گشاد (dilate) شدن است که جهش (ejection fraction ) در حال کاهش پیدا کردن است باید درمان جراحی و اقدام به تعویض دریچه کرد .

موارد خفیف تا متوسط گشادی دریچه آئورت، با درمان طبی و درمان برخی عوامل خطر پیشرفت سریع بیماری مثل درمان شدید و جدی فشارخون بالا، پیگیری میشوند. در کل دارویی برای پیشگیری از پیشرفت گشادی دریچه آئورت نداریم و درمان دارویی گشادی دریچه آئورت کمک زیادی به این بیماران نمیکند. مگر موارد AR روماتیسمی که با مصرف پنی سیلین بنزاتین۱٫۲ میلیون واحدی عضلانی ماهانه بطور موثری از پیشرفت اختلالات دریچه ای جلوگیری میکند. داروی بلوک کننده کانال کلسیمی شاید بتواند نباز به جراحی تعویض دریچه آئورت را به تاخیر بیندازد. داروهاى متسع‌کنندهٔ عروقى و دیورتیک در بیماران مبتلاء به اختلال عملکرد بطن چپ لازم مى‌باشند و داروى دیژیتال در تمام بیماران داراى بطن‌هاى متسع داده می شود.

تعویض دریچه آئورت

در بیماران با نارسایی شدید آئورت و گشادی دریچه آئورت با علائم بالینی تنگی نفس: تعویض دریچه آئورت پیشنهاد می شود.

در بیماران با نارسایی شدید آئورت و بدون علامت اما نارسایی قلبی یا بزرگی سایز قلب چپ در اکوکاردیوگرافی تعویض دریچه آئورت حتی قبل ظهور کمترین علائم بالینی پیشنهاد می شود. وضع بیماران مبتلاء به اختلال عملکرد شدید بطن چپ اغلب بتدریج وخیم مى‌شود و در صورت تاخیردر عمل جراحى گشادی دریچه آئورت، این بیماران مرگ و میر بالائى خواهند داشت.

در بیماران با گشادی شدید دریچه آئورت و بدون علامت و داراى سایز و عملکرد مناسب بطن چپ(EF>55%) باید تست ورزشى قلبى ریوى انجام شود. در صورت بروز علائم تنگی نفس فعالیتی تعویض دریچه آئورت پیشنهاد می شود. درمان جراحى در بیمارانى که حتى قبل از پیدایش اختلال عملکرد بطن چپ دچار افت پیشرونده در ظرفیت ورزشى مى‌شوند، کاربرد دارد.

در بیماران با گشادی شدید دریچه آئورت و بدون علامت و داراى عملکرد مناسب بطن چپ و تست ورزشى قلبى ریوى نرمال باید با انجام تست ورزشى قلبى ریوى و اکوکاردیوگرافى داپلر حداقل هر ۶ ماه مورد ارزیابى مجدد قرار بگیرند.

برای اغلب بیماران مسن درمان دارویی گشادی دریچه آئورت توصیه می شود هرچند که در صورت تداخل علایم با فعالیت های روزانه زندگی عمل جراحی تعویض دریچه آئورت ضرورت می یابد.

منبع: ویکی پی جی. علمی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا