سکته قلبی

علت سکته قلبی

سکته قلبی، ناگهانی و حادثه ای مهیج است. معمولاً روند آن سالها بطول انجامیده و ناگهان سر و کله آن پیدا شده است.

سکته قلبی و تصلب شرائین

حقیقت این است که دیواره، یا آستر داخلی سرخرگهای شما که خون به قلب می رسانند ممکن است به علت انباشته شدن رسوب چربی ها در طی سالهای قبل، باریک شده باشد و کم کم راه عبور خون به قلب را سد نماید. این حالت را در زبان پزشکی atheroselerosis می گویند و معمولاً ((اتروسکلروز)) نیز مینویسد. معادل فارسی این کلمه در زبان پزشکی امروز تصلب شرائین است. به این رسوبات چرب atheroma گویند.
دیواره های این سرخرگهای بیمار ممکن است ترک بخورد، بشکند، و سلول های خون که به آنها پلاکت های خونی می گویند تمایل پیدا کنند بسوی قسمتهای خسارت دیده جذب شوند. علاوه بر اینها، لخته خونی که مشتمل بر مواد الیافی است و به آن ((فیبرین)) می گویند ممکن است بر روی آنها تشکیل شود.
این کار می تواند ناگهان به طور کلی سرخرگ شما را مسدود نماید. اگر سرخرگ شما بیش از یکی دو دقیقه مسدود بماند، سلول های عضله ای که در آن قسمت از قلب شما به وسیله آن سرخرگ تغذیه می شد و خون به آن می رساند. ممکن است برای همیشه آسیب بیند. این کار را سکته قلبی می نامند. معمولاً صدمات وارده به عضله قلب کم و ناچیز است و زمانی که حمله از بین رفت، آنقدر ماهیچه در قلب باقی مانده است که بتواند کار قلب را بطور رضایت بخش ادامه دهد.

جهت آشنایی با علائم سکته قلبی، اینجا را کلیک کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا