عوامل خطر بيماريهاي عروق قلب (برای بیماری های اکتسابی قلب)

بیماری های همراه با چاقی

بعضی از بیماری های همراه با چاقی ، سلامت افراد چاق را در معرض خطر جدی قرار می دهند. توجه به درمان و مراقبت این افراد ضروری است . این بیماری ها شامل بیماری عروق کرونر قلب ، سایر بیماری هایی که ایجاد تصلب شرایین می کنند، دیابت نوع ۲ و وقفه تنفسی در خواب ، اختلالات زنانگی مثل قطع قاعدگی و خونریزی ، مشکلات استخوانی مفصلی، سنگ کیسه صفرا و عوارض آن ها و فشار روانی هستند.

عوامل خطر شامل مصرف دخانیات، فشارخون بالا، چربی خون بالا، اختلال قندخون، سابقه خانوادگی بیماری عروق کرونر زودرس (سکته قلبی یا مرگ ناگهانی در مردان درجه یک خانواده در سن ۵۵ سالگی یا قبل از آن، یا در زنان درجه یک خانواده در سن ۶۵ سالگی یا قبل از آن )، مردان ۴۵ سال و بیشتر یا زنان ۵۵ سال و بیشتر (یا یائسه)، کم تحرکی و تری گلیسیرید خون بالا هستند.

رژیم غذایی کاهش وزن در افراد چاق برای پیشگیری از بیماری های قلبی  باید همراه با به حداقل رساندن سایر عوامل خطر بیماری قلبی عروقی (مانند فشارخون بالا،کلسترول خون بالا و….) تنظیم شود.

بیماری های قلبی و عوارض رژیم های خیلی سخت لاغری

رژیم های خیلی سخت با دریافت کمتر از ۱۲۰۰ کالری در روز ، اغلب باعث پر خوری در مراحل بعد از رژیم غذایی می شوند و خطرات سلامتی و بیماری های قلبی را به همراه دارد. با توجه به اینکه در این گونه رژیم ها غالباً ویتامین و مواد معدنی نا کافی است، بنابراین نیاز به مصرف مکمل های ویتامین و املاح وجود دارد . کاهش وزن اولیه که در اثر پیروی از رژیم های سخت اتفاق می افتد، بیشتر به علت دفع مایعات بدن است و سپس چربی کاهش می یابد. این رژیم ها نباید بیش از ۱۶ هفته ادامه یابد ، رژیم غذایی سخت عوارض جانبی نامطلوبی دارد که شامل تهوع ، عدم تحمل سرما، ریزش مو ، سنگ کیسه صفرا و بی نظمی قاعدگی است. گزارشاتی هم در مورد مرگ ناشی از بی نظمی ضربان قلب وجود دارد . رژیم غذایی که شامل مصرف زیاد مایعات است سبب می شود پروتئین و سدیم بدن خیلی کم شده و فرد در معرض کمبود سدیم قرار گیرد . در این حالت فرد دچار تهوع، گیجی، سرگیجه و در موارد شدید دچار کما می شود.

برای آشنایی با عوارض چاقی در بیماری های قلبی بر روی لینک کلیک کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا