درمان هاي بيماريهاي قلبيدرمان هاي غيرجراحي

ورزش در بیماران قلبی و عروقی

ورزش در بیماران قلب و عروق

انواع ورزش

          سه نوع ورزش وجود دارد: ورزش های قلبی- عروقی، استقامتی-قدرتی و انعطافی. همه این سه نوع ورزش برای بدن مفید بوده،عملکرد بدن را به شیو ه های مختلف بهبود می بخشند. یک الگوی متعادل ورزشی که شامل ترکیبی از هر سه نوع ورزش باشد، احساس خوبی را ایجاد می کند.ورز شهای قلبی- عروقی ایروبیک هستند،یعنی این ورز شها کمک می کنند تا قلب و ریه سختتر کار کنند چراکه عضلات تقاضای اکسیژن بیشتری می کنند. ورزش های استقامتی وانعطاف پذیری، اثرات ورزش های قلبی- عروقی را در افزایش ضربان قلب ندارند، اما سبب می شوند عضلا ت و استخوان ها محکم تر شوند.

  ورزش های استقامتی

       مثل استفاده از وزنه یا انجام برخی نرمش ها روی کف زمین، نیاز به تلاش کوتا ه مدت اما شدید دارند که عضلات را می سازند. ورز شهای انعطافی، عضلات را با کشیدن آنها قوی تر کرده،از بروز مشکلات عضلانی و مفصلی در آینده پیشگیری می کنند.

 فعالیت های قلبی- عروقی یا ایروبیک

     معمولا شامل فعالیت مداوم عضلات بزرگ بازوها و پاها است، مثل راه رفتن تند یا انجام حرکات موزون. این نوع ورزش توانایی قلب را برای پمپ کردن خون افزایش داده، عروق خونی را در عضلا ت باز می کند. همانطور که بدن با کار بیشتر به این وضعیت پاسخ می دهد، ضربان قلب هم در استراحت و هم در مدت انجام ورز شهای متوسط پایین می آید، تحمل شما بهبود می یابد و بیشتر از قبل قادر به ورزش خواهد بود.

کلاس های ورزشی

       کلا سهای ورزشی معمولی انتخابی خوب برای افرادی است که نیاز به برنامه ریزی برای ورزش کردن دارند و از فضای حمایتی گروهی لذت می برند. بنابراین باید مطمئن شد کلاسی را که انتخاب می کنند باسطح آمادگی شان متناسب است.

  گا م شمار

     گام شمار وسیله کوچکی است که آن را به کمربند یا به مچ می بندند.این وسیله حرکات بدن را حس کرده، قد مها را می شمارد. روزانه۲۰۰۰تا ۱۰,۰۰۰ قدم بسته به وضعیت جسمانی افراد مفید است .

۲۰۰۰ قدم معادل ۶/ ۱ کیلومتر پیاده روی است؛ بنابراین ۱۰ هزار قدم در حدود ۸ کیلومتر است.

منبع:پزشک آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا