كارديوميوپاتي ها

علل بیماری های عضله قلب

در اکثر افراد، علت بیماری عضه قلب شناخته نمی شود. در برخی موارد، پزشکان علل اصلی یا علل همکار در ایجاد این بیماری را که شامل بعضی از آنهایی که تاثیر بر قلب و سیستم قلبی عروقی می‌گذارند، می دانند.

عوامل موثر در بروز بیماری های عضله قلب

متاسفانه اکثر بیماری های قلبی به هر علتی که شروع شده باشند نهایتا تظاهر خود را به صورت گرفتاری و بیماری عضله قلب نشان می دهند.به طور کلی بیماری های قلبی به دو دسته تقسیم می شوند:

۱) بیماری های اکتسابی قلب
۲) بیماری های مادر زادی قلب

عمده ترین بیماری های قلبی بیماریهای اکتسابی قلب هستند و بیماری های مادر زادی هم می تواند به شکل ژنتیک با بیماری مادر زادی وجود داشته باشد.که ناشی از صدماتی است که در خلال حاملگی و در طول زایمان و یا بعد از زایمان برای جنین و کودک ایجاد می شود که منجر به صدماتی به قلب می گردد.در نتیجه علت ایجاد کننده بیماری های عضلانی قلب هم دو دسته هستند یکی علت های اکتسابی و ثانویه به یک بیماری دیگر مانند دیابت یا گرفتگی عروقی و دیگری علت های اولیه عضلانی قلب که تا کنون علت آن مشخص نشده است. در نتیجه علت های اولیه عضلانی ، به تدریج سلول های قلب تحلیل می رود و جایگزین این سلول ها ، الیاف فیبروزی می شود و قب شل شده و باز می شود و متسع می گردد و به عنوان یک پمپ کار آرایی خود را از دست می دهد.

بیماری های عصبی عضله قلب معظلی است بسیار خطر ناک ،یکی از بیماری های اکتسابی قلب است و متاسفانه آمار زیادی از مبتلایان را شامل می شود.عضله قلب را رگهای عصبی قلب ( نرون های عصبی ) مانند سیم خار داری به دور قلعه ای بسیار مهم احاطه کرده اند، اگر یک تار سیم این مجموعه به هر علتی گسسته شود و یا فشرده شود نگران کننده و حتی مرگ آور می تواند باشد. بنا بر این توصیه می شود عوامل استرس زا را از زندگی خود دور کنید و به عبارتی بر استرس و نگرانی های زندگی غلبه کنید.

در بعضی از موارد بیمار خود از داشتن بیماری خود آگاه نبوده و پزشک متخصص بیماری های عضله قلب با معاینه به صورت اتفاقی متوجه بیمار بودن فرد می شودو در بعضی از موارد تشخیص با توجه به اضهاراتی که خود بیمار بیان می کند ،انجام می گیرد.ولی بطور کلی تشخیص پارا کلینیکی از انجام معاینه فیزیکی توسط گوشی شروع می شود و در مراحل بعد بر حسب نیاز الکتروکاردیوگرافی(نوار قلب) و اکوکاردیوگرافی و انواع اسکن ها و آنژیوگرافی نیز انجام می شود که هر کدام از این موارد در مرحله خاصی مهم و برای تشخیص بیماری کاردیومیوپاتی (بیماری عضله قلب) لازم و کمک کننده است.

آشنایی با درمان بیماری های عضله قلب (کلیک کنید)

منبع: ویستا. تبیان زنجان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا