داروی بیماری فشار خون

اگر بیماری فشار خون دارید، قبل از خرید هرگونه دارویی که بدون نسخه می توان آن ها را تهیه کرد، حتماً با پزشک مشورت کنید. بسیاری از داروهای بیماری فشار خون از جمله آنهایی که بدون نسخه قابل تهیه اند، می توانند فشار خون شما را بالا ببرند. داروهای ضد احتقان بینی، استروئیدهای آنابولیک یا بازدارنده های مونوآمینو السیداز (نوعی داروی ضدافسردگی)، ضدالتهاب های غیر استروئیدی و بازدارنده های سیکلواکنسیژناز۲ که دو گروه مسکن پرطرف دارند می توانند بیماری فشار خون شما را تشدید کنند. به علاوه داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی و داروهای بازدارنده سیکلو اکنسیژناز۲ می توانند باعث شوند عملکرد کلیه ها در بیماران مبتلا به بیماری فشار خون دچار اختلال شود.
عوارض دارویی در بیماری فشار خون
بیماران فشار خونی در گروه پر خطر قرار دارند. ترکیبات ضد احتقان، موجود در اکثر داروهای سرماخوردگی، آنفلونزا، آلرژی و بسیاری از مکمل های کاهش وزن که بدون نسخه به فروش می رسند، هم ممکن است فشار خون را بالا ببرند یا در عملکرد داروهای ضد فشار خون اختلال ایجاد کنند.
سازمان غذا و داروی آمریکا، یکی از پرمصرف ترین داروهای ضد احتقان به نام فنیل پروپانول آمین را ممنوع اعلام کرد چون معلوم شد مصرف آن ریسک بروز سکته مغزی را به خصوص در زنان مبتلا به بیماری فشار خون را افزایش می دهد. خوشبختانه تعدادی از داروهای درمان سرماخوردگی، آنفلوانزا و سرفه مخصوص بیمارانی بیماری فشار خون شان بالاست تولید شده اند. با این حال همیشه بهتر است قبل از مصرف هر داروی بدون نسخه برای جلوگیری از عوارض آنها بر بیماری فشار خون با پزشک خود مشورت کنید.
بیماری فشار خون و داروهای ضد بارداری
کمی پس از اینکه قرص های جلوگیری از بارداری در دهه ۱۹۶۰ به بازار امدند، محققان کشف کردن که مصرف ان ها فشار خون را افزایش می دهد و گاهی میزان بیماری فشار خون به طرز خطرناکی بالا می رود. در نتیجه مشخص شد که مصرف آن ها خطر بروز سکته مغزی را به خصوص در زنان سیگاری بیشتر می کند. ولی توجه کنید که میزان پروژسترون و استرژون موجود در قرص های خوراکی ضدبارداری که در گذشته تولید می شدند به طور قابل توجهی بیشتر از مقدار این مواد شیمیایی در قرص های امروزی است و آنها بیماری فشار خون را بیشتر تشدید می کردند. در حال حاضر احتمال اینکه مصرف قرص های جلوگیری از حاملگی باعث بالا رفتن فشار خون و تشدید بیماری فشار خون شود، خیلی کمتر است و این حالت معمولاً در زنان سیگاری، بسیار چاق یا بالای ۳۵ سال پیش می آید. با قطع خوردن این قرص ها معمولاً بیماری فشار خون بهبود می یابد و به میزان طبیعی می رسد.
مروری بر راهها و روش های پیشگیری از ابتلا به بیماری فشار خون یا کنترل آن:
مدیریت استرس و بیماری فشار خون
البته که این ابزارها زمانی برای کنترل بیماری فشار خون مؤثر هستند که شما بخواهید و بتوانید از آن ها استفاده کنید. ممکن است هنگام اجرای تعدادی یا همه این راه کارها و تغییر روش زندگی تان بی طاقت شوید، در میانه راه حوصله تان سر برود و دیگر ادامه ندهید یا اینکه نه! بر عکس خیلی به آن علاقمند شوید. احتمال بروز این حالات به خصوص هنگام به کارگیری راهکاری که کاملاً برایتان عجیب است بیشتر می باشد. ترک عادات گذشته و شروع سبک دیگری از زندگی با عادات متفاوت از قبل، یک چالش بزرگ و موثر در کنترل بیماری فشار خون است؛ حتی اگر بدانید سلامتی و بهبود کیفیت زندگی تان به انجام این تغییرات وابسته است.
برای مطالعه ” درمان فشار خون بالا ” کلیک کنید .
منبع: کتاب فشار خون