بيماريهاي دريچه اينارسايي قلبي

تنگی دریچه آئورت در کودکان

دریچه آئورت بین بطن چپ و آئورت قرار گرفته است و بزرگترین سرخرگ بدن است که خون کل بدن را تامین می کند. تنگی آئورتانقباض دریچه آئورت که می تواند جریان خون را از قلب را مهار و باعث افزایش فشار در ریه ها و قلب. تنگی آئورت می تواند از خفیف تا شدید متفاوت باشد. در کودکان این به این معنی است که یک کودک با این بیماری متولد شده است. ظاهر آن ممکن است به دلیل مشکلات ژنتیکی, محیط, و یا به طور تصادفی به نظر می رسد.

یکی از نشانه های بیماری قلبی در کودکان، کم وزنی است در حالیکه اندازه دور سر و قد کودک به صورت استاندارد است. به طور مثال اگر یک کودک ۶ ساله زیر ۲۰ کیلو باشد باید به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کرد و پزشک با اکوی قلب و گرفتن نوار قلب و شنیدن صداهای اضافی در قلب باید سریعا شروع به درمان بیماری قلبی کودک بپردازد.

علائم تنگی دریچه آئورت در کودکان

بیماری مادرزادی قلبی کودکان به دو صورت خود را نشان می دهد در بعضی کودکان ایجاد کمبود نمی کند که در این صورت سوراخ بین دو بطن، دهلیز، تنگی دریچه آئورت در کودکان است و در برخی دیگر از کودکان با کبودی صورت و دست ها، ناخن و پوست خود را نشان می هد در این صورت به جای اینکه آئورت در بطن چپ قرار گیرد در بطن راست قرار می گیرد و به جای اینکه خون را روشن به بدن برساند، خون را تیره به کل بدن انتقال می دهد در این صورت بیماری قلبی وجود دارد.

از دیگر علائمی که باید به پزشک مراجعه کرد اسهال و استفراغ کودک می باشد در صورت دیدن این علائم باید به پزشک متخصص مراجعه کرد.

درمان تنگی آئورت در کودکان

اگر فرزند شما دارای یک فرم خفیف تنگی آئورت, وضعیت خود باید بررسی شود, و به صورت اختیاری, درمان فوری ضروری نیست.

اگر یک کودک دارای یک شکل از تنگی آئورت متوسط ​​تا شدید است, ممکن است دکتر به او توصیه برای جلوگیری از فعالیت های شدید فیزیکی. مثلا, کودک نمی تواند در رقابت های ورزشی شرکت می کنند. یا اینکه در برخی موارد، کودک باید قبل از رفتن به دندانپزشک و یا در انجام اعمال جراحی برای جلوگیری از عفونت, که ممکن است قلب را تحت تاثیر قرار آنتی بیوتیک مصرف کند.

درمان جراحی تنگی دریچه آئورت در کودکان

فرم شدید تنگی آئورت ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد.

تنگی‌ آئورت مهم‌ترین بیماری دریچه‌ای قلب در کشورهای توسعه‌یافته است که ۳ از افراد بالای ۶۵ سال را مبتلا می‌سازد. در بسیاری از بیمارانی که دچار این علایم بوده، شواهدی از تنگی قابل‌توجه آئورت نیز در اکوکاردیوگرافی دارند، باید عمل تعویض دریچه آئورت را توصیه نمود.

منبع: آنلاین پزشکی. پزشکی بالینی. هایپر کلابز

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا