نوار قلب

تعرفه نوار قلب

اگر شما دچار بیماری قلبی هستید کنترل آن بسیار مهم است. خوب غذا خوردن، فعالیت بدنی مناسب و منظم و داشتن وزن مناسب به شما کمک می‌ کند از وخامت وضعیت خود بکاهید.
اگر سیگار می ‌کشید، آن را ترک کنید و اگر دارای دیابت هستید، سریعاً آن را درمان کنید. هم چنین لازم است تست‌های تخصصی پزشکی یا مصرف دارو و اقدامات تشخیصی مخصوص انجام دهید.

در اغلب موارد شما احتیاج به تست‌های تشخیصی برای اطمینان از وجود بیماری قلبی و شدت آن دارید. ممکن است به نظر پزشک شما، این تست‌ها مهم نباشد، ولی به تائید تشخیص کمک می ‌کند. اغلب تست‌های تشخیص بیماری های قلبی در بیرون از بدن ما انجام می‌ گردد و بدون درد هستند. بعد از گرفتن دقیق تاریخچه ی پزشکی و انجام دادن معاینات بالینی، ممکن است پزشک از شما نوار قلب بگیرد.

الکتروکاردیوگرام یا دستگاه نوار قلب از فعالیت‌های الکتریکی قلب شما تصویری را روی کاغذ رسم می ‌کند. نوار قلب می ‌تواند ضربان غیر طبیعی و انهدام ماهیچه‌های قلبی و مشکلات جریان خون در رگ‌ های کرونی قلب و بزرگ شدن قلب را به شما نشان دهد.
سن، جنس و عوامل خطر مهم ترین فاکتورهایی است که مشخص می کند چقدر برای یک بیمار احتمال وجود تنگی رگ های قلبی وجود دارد.
وقتی یک نوار قلب را به پزشک با تجربه ای نشان می دهید و از او تشخیص می خواهید، او حتما شرایط بیمار را سوال می کند زیرا این نوار قلب نیست که بیماری را تشخیص می دهد بلکه شرایط بیمار اهمیت بیشتری دارد و بدون در نظر گرفتن آنها تشخیص خوبی داده نمی شود.

به این ترتیب یک پزشک می تواند با خواندن نوار قلب از بیمار به او اطمینان دهد درد سینه اش به دلیل مشکلات قلبی هست یا نیست.

داشتن نوار قلب به شناسایی و تشخیص بیماری هایی که موجب تپش قلب و یا درد قفسه سینه می شوند کمک می کند. همچنین قبل اغلب اقدامات پزشکی مانند جراحی نیز از مریض نوار قلبی تهیه می شود.

تست نوار قلب یک روش بسیار مفید در تشخیص و بررسی بیماری های قلبی است و برای کمک به تشخیص و شناسایی بیماری های قلبی کاربرد دارد. نوار قلب در مقایسه با مزایای فراوانی که دارد، تعرفه و هزینه ی بالایی ندارد و می تواند در تشخیص زود هنگام بیماری های قلبی و جلوگیری از پیشرفت آنها کمک قابل توجهی بنماید و شما را از صرف هزینه های بعدی که چه بسا خیلی بیشتر باشند باز می دارد.

مقاله تشخیص بیماری های قلبی با نوار قلب در مرکز نوار قلب (کلیک کنید)

منبع: تبیان. جام جم

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا