سیگار

۲۵ دیدگاه

  1. با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر نوید.
    من بیمار شما هستم حدود یک ماه پیش اومد مطلب شما.
    من تبش قلب بالای دارم و شما با انجام آزمایشات فرمایید ویتامین دی بدن من پایین هست و باید نیم ساعت ورزش کنم و استرس و این ها نداشته باشم و قرص پرویرانولول و سوتالوپرام ۲۰ و قرص آهن، آمپول و قرص ویتامین دی بهم دادین که الان قرصام تموم شده و هنوز من تبش و سوزش قلبو دارم. خواهستم بدانم اگه من این دو تا قرص پرویرانولول و سوتالوپرام ۲۰ را دوباره استفاده کنم ایراد نداره و چه مدت باید مصرف کنم.
    با تشکر فراوان منتظر جواب شما هستم.

  2. سلام دکتر نوید.خسته نباشید آقای دکتر.یکی از دوستای صمیمی من آریتمی قلبی داره.ولی من نمیدونم خوش خیمه یا بد بخیم.منم خیلی نگرانشم.دکترش گفته باید عمل شی ولی این عمل نمیره! دکترش گفته باید با رضایت پدر و مادرش بره عمل.چون اگه از عمل بیرون نیاد اینا به عهده نمیگیرن.میشه بگین عمل چقد براش موثره؟ چقدر زنده میمونه؟ من واقعا نگرانشم… ممنون میشم اگه جواب بدین

  3. سلام ، یه سوال داشتم ممنون میشم مثل نظر قبلی بهم پاسخ بدین
    شنیدم که برای باز کردن رگهای بسته اولین مرحله آنژیوپلاستی هستش ، میشه لطفا مراحل بعدیشم بگید ؟
    ممنونم

    • دکتر حسین نوید

      با سلام
      در صورت باز نشدن عروق قلب با استفاده از تکنیک های آنژیوپلاستی ( بالن و استنت ) و در صورت مناسب نبودن شکل عروق برای اقدامات اینچنینی ، مرحله بعد استفاده از جراحى باز براى پیوند عروق مى باشد.
      در مواردی حتى جراحی هم کمک کننده نیست و استفاده از درمان هاى دارویی توصیه می شود.
      با احترام

  4. سلام بر آقای دکتر بزرگوار
    جسارتا وقتی سیگار میکشم دردقفسه ی سینه ام شروع میشه نوار قلب و اکو چیزی نشون نداد ممکنه منشا قلب باشه

    • با سلام
      سیگار یکی از عوامل خطر قطعی برای ایجاد بیماری قلبی عروقی است و اگر دردهای این زمان شما هم منشاء قلبی نداشته باشد ، در صورت ادامه مصرف سیگار دیر یا زود به بیماری قلبی مبتلا خواهید شد.
      با احترام

  5. سلام
    جناب دکتر پدرم ۷۱ سال دارد و۶سال پیش بعلت نارسایی عمل شده است والان ef =20شده است ایا امکان افزایش ef با تزریق سلول های بنیادین ویا پیوند وجود دارد در ضمن قبلا ۳۰ بوده است

    • با سلام
      لازم به ذکر است که درمان با سلولهای بنیادین در حال حاضر در مرحله تحقیقاتی است و نتایج مطالعات در حال حاضر به حدی مطلوب نیست که این روش به عنوان یک روش درمانی استاندارد از سوی مراجع معتبر اعلام شود.
      در حال حاضر مراجعه به متخصص نارسایی قلبی و اجرای دستورات استاندارد مراقبتهای نارسایی قلبی اثر بییشتری در کیفیت زندگی بیماران نارسایی دارد.
      با احترام

  6. با عرض سلام خدمت جناب دکتر نوید
    احتراماً خواهشندم نحوه تنظیم دوز داروی اسمولول در اجرای پروتکل اسمولول را آموزش دهید .

    • با سلام
      میزان دوز داروی اسمولول بسته نوع اندیکاسیون متفاوت می باشد.
      intraoperative HTN/Tachycardia : 1mg/kg/IV over 30 sec then 0.15-0.3 mg/kg/min /iv /PRN
      postop: load 0.5 mg/kg/IV over 1 min then 0.05 mg/kg/min IV for 4 min

      با احترام

  7. با سلام و خسته نباشید

    پدر اینجانب ۴ سال پیش برای دو تا از رگ هایش در شهر تبریز اتند گذاشته است. ۱-۲ هفته پیش قفسه سینه اش درد می کرد . چون دکتر خودش خارج از کشور هستند به یه دکتر دیکه مراجعه کرده و پس از اکو و تست ورزش و ازمایشات ایشون گفته اند که ضربان قلب شما پایین هستش و چند تا دارو داده است. ما نگران هستیم که ممکن این مشکل براش تو خواب اینها مشکل زا بشود . لطفا راهنمایی بفرمایید.

    با تشکر.

  8. سلام و احترام. بنده اکو و تست ورزش و سی تی انژیو دادم خدا را شکر مشکل قلبی نداشتم فقط در هنگام استرس و سنگینی معده pvc دارم که شما مدارک من را دیدید و گفتید مشکلی ندارم. الان یک مدته بعضی وقت تو خواب یا بیداری تنگی نفس میگیرم. تو سایت تبیان نوشته بود تنگی نفس حتی اگر عروق کرونر هم نگرفته باشه مال قلبه و احتمال مرگ بیشتر از زمانیه که درد قفس سینه داشته باشی. میخواستم ببینم تنگی نفس من با توجه به این تست ها میتونه مال قلب باشه. من استرس هم دارم. سوال دیگه ام اینه یک بار که اکو دادم دکتر گفت ef45 اما سه اکوی دیگه که دادم دو تاشef60 و یکی هم تهران بیمارستان لاله پیش دکتر محمد حسنی دادم با محاسبه دستگاه ۵۷.۵ این اکوی ef45 از نظر ذهنی اذیتم میکنه. از نظر شما نیاز هست بیام پیش خودتون اکو بدم یا به ef 60 اعتماد کنم. ممنون

    • با سلام
      در صورت نرمال بودن تمام بررسی های قلبی ، احتمال این که علایم شما منشا قلبی داشته باشد کم است.
      توصیه می شود جهت کاهش استرس و اضطراب از مشاور کمک بگیرید.
      با احترام

  9. با سلام و خسته نباشید
    احترامآ دکتر نوید عزیز پدر بنده در اثر سکته قلبی که در تاریخ۱۳۹۵/۰۸/۱۰داشته اند و دکتر یزدی در همدان ایشان را انِژیو گرافی کردند یکی از رگها هنوزکامل باز نشده و دکتر گفتند اگر بالای ۷۰ درصد گرفتگی باشد باز میشود .از آن روز به بعد پدر بنده دچار تنگی نفس خیلی شدیدی شدند طوری که چند روز پیش بستری شدند بیمارستان بهتر شدند .الان مجدد در منزل تنگی نفس دارند دکتر میگوید قلبش خوب پمپاژ نمیکند.و ریه ها پر از آب میشوند و جلوی نفس کشیدن را میگیرد .آیا راهی هست برای بهتر پمپاژ کردن خون در قلب ؟
    قرص هایی که میخورند پلاویکس/ فورزماید/concor cor 2.5 /A.S.A/کاپتوپریل/ اسپرنولاکتون/نیتروکاردین۲/۶/ آتورواستاتین

  10. سلام دکتر نوید عزیز طبق فرمایشتان پدر را به تهران نزد شما آوردیم تاریخ ۹۵/۱۰/۱۲اگر خاطرتان باشد اقای غفار مسلم خانی. مدارک را مشاهده نمودید و فرمودید باطری نیاز است .و دستور بستری دادید . ایشان امدند و در همدان بستری شدند ۴ روز برای تنگی نفسشان و دو روز هم برا باطری گذاشتن.یکشنبه مرخص شدند تنگی نفس و نخ شکم و درد معده و یبوست خیلی ایشان را اذیت میکند . به طوری که از وقتی مرخص شدند یعنی یکشنبه تا امروز که سه شنبه هست خوابشان نبرده . فشارشان پایین است . و طبق ازمایشاتی که در بیمارستان دادند کراتینشان بالا بود و کم خونی داشتند .شما بفرمایید چه کنیم خیلی نگران هستیم .و خودشان هم روحیه شان خیلی پایین آمده یعنی هیچ دارویی وجود ندارد که پمپاژ را بهتر کند ؟ آیا باز باید به بیمارستان مراجعه کنیم؟ دکتر خواهش میکنم راه حلی بفرمایید . و یک دستور غذایی مناسب و چیزهایی که قلبشان را تقویت کند ؟

    • دکتر حسین نوید

      با سلام
      عرض شد که باتری نیاز است البته پس إز طَی دوران درمان أولیه ، ولی بیمار شما اصرار بر تعبئه باتری داشتند و بستری نشدند٠
      با احترام

  11. با سلام خدمت دکتر نوید
    من تپش قلب شدید و درد قفسه ی سینه به همراه تنگی نفس شدید دارم.متخصص قلب بهم گفته که داروی concord cor 2.5 مصرف کنم و استرس نداشته باشم.این قرص تا چه مدت باید مصرف بشه تا جایی که من اطلاع دارم برای تپش قلب از داروی پروپرانولول تجویز میشه دارویی که برای من تجویز شده چه تفاوتی با قرص پرو پرانولول داره؟؟آیا قطع دارو عوارضی به دنبال داره ؟؟؟بعد از پایان دوره ی مصرف بهبودی حاصل میشه یا باید برای همیشه مصرف بشه؟؟؟؟ممنون از حوصله ی جناب عالی.

پاسخ دادن به دکتر حسین نوید لغو پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*