خانه / پرسش های متداول

پرسش های متداول

درد قلب به چه دردی گفته می شود و چگونه از دردهای گوارشی تشخیص داده می شود؟

درد اختصاصی قلب، پشت جناق سینه منتشر می شود و با علائم دیگری همراه است. دردهاي قلبي به طور معمول (اما نه هميشه) پس از فعاليت رخ مي‌دهد. در زمان استراحت معمولا اگر دردي به وجود بيايد درد گوارشي است، دردهاي قلبي به ندرت در زمان استراحت اتفاق مي‌افتد. اگر همراه با درد علائمي مثل تعريق و تنگي نفس داشتيد و احساس كلي ضعف و بي‌حالي وجودتان را گرفت اينها احتمالا ناشي از مشكلات قلبی يا عروقی است نه مشكلات گوارشي. اگر به فاصله بسيار كمي از غذا خوردن دچار سوزش معده و درد پشت جناغ سينه شديد اين احتمالا ناشي از مشكلات گوارشي است به خصوص اگر بلافاصله پس از غذا خوردن دراز كشيديد احتمال بروز مشكلات گوارشي بيشتر است.

چطور بفهمیم سکته قلبی به سراغمان آمده است؟

فشردگی و درد قفسه سینه و درد قسمت بالای بدن مهم ترین علائم سکته قلبی هستند، اما سکته قلبی علائم دیگری نیز دارد که باید آن ها را بشناسید. درد قفسه سینه، رایج ترین علامت سکته قلبی است، چه تند و تیز باشد و چه کند.اغلب کسانی که دچار حمله قلبی می شوند، موقع سکته قلبی احساس می کنند کسی مرکز قفسه سینه شان را فشار می دهد. احساس فشردگی قفسه سینه چند دقیقه یا بیشتر طول می کشد، و یا اینکه مدتی از بین می رود و دوباره بر می گردد.

نارسایی قلبی چیست و چگونه درمان می شود؟

نارسايي قلبي به مفهوم ناتواني نسبي قلب در پمپ كردن خون به درون سيستم گردش خون است. بدين ترتيب اين بيماري موجب كمبود خون در اندام‌ها و در نتيجه ضعف و بي‌حالي شده و از طرفي تجمع خون در سيستم وريدي موجب ورم در اندام‌ها بخصوص پاها مي‌شود. خوشبختانه داروهاي مفيدي براي درمان نارسايي قلبي موجود است.يكي از اين داروها دسته دارويي مدرها يا ادرار آورهاست كه با افزايش دادن ميزان ادرار باعث كم شدن حجم خون و برطرف شدن ورم در اندام‌ها مي‌شود. ديگوكسين دارويي است كه قدرت انقباضي قلب را زياد مي‌كند ولي متاسفانه داراي عوارضي است كه استفاده از آن را بسيار محدود كرده است.

روشهای درمانی غیرجراحی بیماریهای قلبی، چه روشهایی هستند و چه تاثیری بر روند درمان بیماری دارند؟

در روش‌های جراحی، جراح از طریق قلب باز یا بسته بیمار را درمان می‌کند، اما در روش‌های مداخله‌ای غیرجراحی که متخصصان داخلی قلب آن را انجام می‌دهند با استفاده از روش‌های خاص بدون انجام عمل جراحی مراحل درمان طی می‌شود به عنوان مثال هنگامی که دریچه شش تنگ باشد می‌توان آن را با «بالون» باز کرد.

افتادگی دریچه قلب چیست و آیا خطری ایجاد می کند؟

افتاد گی دریچه میترال یا پرولاپس دریچه میترال ( MVP) یک اختلال شایع دریچه قلب (دریچه میترال) است. این بیماری در خانمها رایجتر است و بیشتر مادرزادی است. دراین اختلال دریچه ای لت‌ها بزرگ و طویل وضخیم می‌شود ودرهنگام انقباض قلب لتهای دریچه به سمت داخل دهلیزچپ کشیده می‌شوند که گاهی اوقات در این حالت یک یا هر دو دریچه ممکن است خوب بسته نشوند که باعث بازگشت (پس‌زنی) خون می‌شود. این پس زنی خون می‌تواند منجر به صدای غیرطبیعی در قلب که مربوط به جریان خون غیرطبیعی است . اکثر موارد پرولاپس دریچه در تمام عمر بدون علامت بوده و ممکن است هیچ نشانه ای نداشته باشد و نیاز به هیچ گونه درمانی ندارد اما در صورتی که علایم ایجاد شود پزشک می‌تواند برای درمان درد، اختلال ریتم قلبی و یا سایر عوارض دارو تجویز کند.

با چه علائمی می توان متوجه شد که فرد به افتادگی دریچه قلب مبتلا می باشد؟

از علائم افتادگی دریچه قلب می توان به اضطراب، ناراحتی های فکری، تپش قلب، درد غیر اختصاصی در ناحیه قلب که به صورت نقطه ای و گذرا دیده می شود، اشاره کرد.

از چه زمانی خطر افتادن دریچه قلب افراد را تهدید می کند؟

این مشکل از زمان تولد در نوزاد وجود دارد و ارثی است، ولی علائم بالینی آن در دوران دبستان و دبیرستان تظاهر پیدا می کند.

علائم افتادگی دریچه قلب چگونه خود را نشان می دهند؟

این افراد موقع ورزش، دچار تپش قلب و درد در ناحیه قفسه سینه می شوند. به طور کلی می توان گفت این کودکان حساس و مضطرب هستند و در مواقع امتحانات در مدرسه، اضطراب داشته و تحریک پذیر هستند.

بیماری افتادگی دریچه قلب در زنان بیشتر دیده می شود یا در مردان؟

زنان بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند و مستعدتر هستند، زیرا طبع ظریف تر و لطیف تری داشته و به علت احساسات شان، زودتر گرفتار خواهند شد.

چه نوع بیماری‌هایی به بیمارهای مادرزادی قلبی معروف هستند؟

بیماری های مادرزادی قلب، ناهنجاری هایی هستند که در ساختار قلب از بدو تولد وجود دارد .بیماری‌های قلبی کودکان اکثرا مادرزادی هستند، اما به این معنی نیست که مقصر ابتلای نوزاد به بیماری، مادر است بلکه چون نوزاد از زمانی که به دنیا آمده این بیماری را همراه خود دارد، بیماری مادرزادی نامیده می‌شوند چرا که برخی تصور می‌کنند در ابتلای نوزاد به این نوع بیماری‌ها، مادر مقصر است در حالی که ممکن است پدر هم در ابتلا به بیماری مادرزادی قلبی سهم داشته باشد.

آیا درد شدید در دست چپ نشان دهنده بیماری قلبی است؟

درد دست چپ همراه با درد قفسه ی سینه یا تنگی نفس ممکن است علامت حمله ی قلبی باشد. در این‌صورت باید سریعا به پزشک مراجعه نمود.

آیا همیشه درد قفسه سینه نشان دهنده بیماری قلبی است؟

در صورتی که درد قفسه سینه همراه  با علائمی نظیر: تعریق سرد، تهوع و استفراغ باشد و یا بیشتر از 30 دقیقه طول بکشد، مراجعه سریع به اورژانس الزامی است. درد قفسه سینه در صورتی که ناشی از تنگی سرخرگ‌های قلب باشد، آنژین صدری (درد قلبی قفسه‌سینه) نام دارد و نشانه‌های آن:

  • درد، در ناحیه پشت جناغ می‌باشد.
  • با فعالیت بدنی افزایش و با استراحت تخفیف می‌یابد.
  • درد به بازو دست چپ و گردن و فک انتشار یابد.
  • درد، با مصرف قرص‌های زیرزبانی نیتروگلیسیرین در طی 3 تا 5 دقیقه قطع می‌شود.
  • ارتباطی با خوابیدن یا نشستن فرد ندارد.

در صورتی که درد آنژینی به طور متناوب و در حالت استراحت ایجاد شود، احتمال بروز حمله‌های قلبی زیاد بوده و مراجعه فوری به اورژانس توصیه می‌شود.

آیا ضعف و خستگی زود رس می تواند نشانه بیماری قلبی باشد؟

نارسایی قلب، برادی‌کاردی(ضربان پایین قلب) و مشکلات دریچه‌ای قلب با ضعف و خستگی زودرس همراه می‌باشند. معاینه دقیق توسط پزشک و در صورت لزوم الکتروگرام قلبی، اکوکاردیوگرافی، عکس قفسه سینه و آزمایش خون معمولا منجر به تشخیص سریع مشکلات قلبی می‌شود.

آیا سرگیجه از علائم بیماری قلبی می باشد؟

احساس سبکی سر، تاری دید و عدم تعادل و تعریق سرد ناشی از: آریتمی قلبی، ضربان پایین قلب و یا افت فشار خون است. سرگیجه به صورت کوتاه ‌مدت، در صورت همراهی با تعریق و یا تپش قلب نشانه آریتمی قلبی می ‌باشد. اما اگر سرگیجه به صورت احساس چرخش در محیط و یا حرکت اطراف باشد و علائمی نظیر: تهوع و استفراغ و وزوز گوش داشته باشد، معمولا مربوط به بیماری قلبی نمی باشد و باید به پزشک متخصص اعصاب مراجعه شود.

علت تپش قلب چیست؟

احساس تپش قلب ممکن است به علت آریتمی قلبی باشد و یا ناشی از اضطراب و فعالیت بدنی باشد. در صورتی که فرد در حالت استراحت به صورت ناگهانی دچار تپش قلب شده و پس از چند دقیقه تپش قلب به صورت خودبخود قطع شود، احتمال آریتمی قلبی وجود دارد. در این موارد گرفتن نبض و شمارش ضربان قلب در تشخیص علت تپش قلب کمک کننده است. حملات تپش قلب در مبتلایان به اختلالات قلبی نظیر: نارسایی قلب و یا مشکلات دریچه‌ای، نشان‌دهنده آریتمی‌هایی از قبیل AF، فلوتر دهلیزی و یا تاکی‌کاردی بطنی می‌باشد و با توجه به عوارض مهم این آریتمی‌ها، بررسی دقیق و درمان مناسب الزامی است.

آیا تعریق سرد می تواند ارتباطی با بیماری های قلبی داشته باشد؟

اگر تعریق سرد همراه درد آنژینی قفسه سینه باشد، احتمال حمله‌ های قلبی مطرح است. اگر تعریق سرد همراه تپش قلب، سرگیجه، ضعف و بیحالی باشد، احتمال آریتمی‌های قلبی مطرح است. در نارسایی شدید قلبی، تعریق سرد همراه با تنگی نفس و احساس خستگی ایجاد می‌شود.

چه زمانی تنگی نفس نشان دهنده بیماری قلبی می باشد؟

در صورتی که تنگی نفس با فعالیت بدنی تشدید شده، در حالت خوابیده نسبت به حالت نشسته افزایش یابد و اگر همراه تورم پاها و همراه با حملات تنگی نفس شبانه باشد، علل قلبی نظیر نارسایی قلب و مشکلات دریچه‌ای قلب مطرح بوده و با اکوکاردیوگرافی به راحتی قابل تشخیص است.

تست ورزش چیست و چگونه انجام می شود؟

تست ورزش روشی است که به منظور تشخیص گرفتگی رگ‌های قلب به کار می‌رود و معمولا دردناک نیست، فقط ممکن است ایجاد خستگی کند. شما در طول تست ورزش باید روی دوچرخه رکاب بزنید یا روی دستگاهی به نام تریدمیل راه بروید. قبل، حین و بعد از انجام تست ورزش از شما نوار قلب، فشار خون و نبض گرفته می ‌شود. مقایسه نتایج نوار قلب، نبض و فشار خون به پزشک نشان می‌دهد که قلب شما چگونه می‌تواند با افزایش فعالیت کار کند.

تفاوت آنژیوگرافی و سی تی آنژیوگرافی چیست و کدام یک بهتر است؟

آنژیوگرافی و سی. تی. آنژیوگرافی هردو روش‌هایی دقیق برای بررسی رگ‌‌های اصلي خون رسان (کرونر) قلب هستند. اما هزینه‌ آنژیوگرافی که با عبور یک لوله باریک از رگ پا به قلب انجام می‌شود، تقریبا سه برابر هزینه‌ سی.تی. ‌آنژیوگرافی است که فقط با یک تزریق وریدی در دست انجام می‌شود. زمانی که صرف آنژیوگرافی می‌شود نیز  بیشتر از سی.تی.‌آنژیوگرافی است. گاهی‌اوقات شک بالینی پزشک مبنی بر اینکه بيمار گرفتگی رگ دارد، زياد است. در چنین مواقعی از ابتدا بيمار آنژیو‌گرافی می‌شود. اما گاهی‌اوقات شک بالینی پزشک خیلی زیاد نیست. بنابراین سی. تی. آنژیو انجام می‌شود. در هر حال تکنیک سی. تی. آنژیو به اندازه آنژیوگرافی دقیق نیست. اگر احیانا سی. تی. آنژیوگرافی یک رگ تنگ را نشان بدهد این تنگی حتما باید با آنژیوگرافی تایید شود. یعنی اگر سی. تی. آنژيوگرافی نشان دهد رگ آنقدر تنگ است که نیاز به عمل جراحی دارد، جراح با گزارش سی. تی. آنژیو بيمار را به اتاق عمل نمی‌برد. بلکه مجدد آنژیوگرافی انجام می‌دهد و با گزارش آنژیوگرافی او را جراحی می‌کند. بنابراین اگر شک بالینی پزشک در مورد گرفتگی رگ زیاد باشد انجام سی. تی. آنژیوگرافی در واقع تحمیل یک هزینه اضافی به بيمار خواهد بود.

آنژیوگرافی چگونه انجام می‌شود؟

برای انجام آنژیوگرافی، بیمار در بیمارستان بستری و در محل کشاله ران یک سوراخ کوچک ایجاد می‌‌شود. سپس یک لوله باریک از رگ پا به داخل رگ‌های قلب فرستاده می‌شود. بعد از آن، مواد مورد نظر (ماده حاجب) به درون لوله تزریق می‌شود و به رگ‌های قلب منتقل می‌شود. در این حین از رگ‌ها عکس گرفته می‌شود تا گرفتگی عروق، درصد تنگی و اینکه کدام رگ و کجای رگ تنگ است، مشخص شود.

۲,۱۵۳ دیدگاه

  1. باسلام و خسته نباشید.
    من 28 سال دارم
    من حدود دو سال پیش ترس ناگهانی شدیدی کردم و بلافاصله احساس کردم سمت چپ بدنم کمی لمس شد که حدود یک ساعت وجود داشت و برطرف شد ولی بعد ازون هر زمان که ناراحتی شدیدی پیش می آمد کمی احساس لمس شدگی سمت چپ هم پیدا میکردم. تا اینکه طی یکسال اخیر به دلیل ناراحتی طولانی که دارم گاهی قلبم به شدت درد میگیره بطوریکه انگار یک شئ تیزی وارد قلبم میشه که این درد یک یا دو دقیقه ادامه داره. گاهی هم بازوی سمت چپ تا چند روز درد داره. با افزایش ناراحتیم پشت گردن و شانه سمت چپم هم درد احساس میکنم.
    یکبار هم به شدت بیرون منزل هم دچار سستی بدن و لرزش که قادر به ایستادن نبودم و تنگی نفس و کمی حالت تهوع شدم
    و چندین سال احساس سرگیجه و تیری دید هم دارم که فکر میکردم بخاطر کم خونی است و بعد از تشخیص کم خونی بسیارر قرص مصرف کردم ولی در حال حاضر مصرف مداوم ندارم.چون این اواخر با خوردن حتی یک قرص کم خونی بسیار حالت سرگیجه و تاری دیدم بیشتر میشه و تعادلمو از دست میدم. طی این مدت یکسال هم کمی دچار معده درد و شکم درد هم شده ام.
    با پوشیدن لباس تنگ هم احساس فشار روی قلب و تنگی آن میکنم. آیا با این علایم احتمال مشکل قلبی وجود داره. ممنون از پاسخگویی و راهنماییتون

    • با سلام
      هر گونه درد و احساس ناراحتي در قفسه سينه نياز به بررسي توسط متخصص قلب دارد تا در صورت شك به بيماري قلبي ، تست هاي تكميلي درخواست شود٠
      با احترام

  2. سلام خسته نباشید
    چهار روز پیش مادرم عمل قلب باز داشت در بیمارستان شهید مدنی تبریز توسط دکتر جودت که دو تا دریچه قلبش رو عوض کردن(دریچه میترال و دریچه آئورت) و یه دریچه قلبش رو هم ترمیم کردند و الان هم در icu تحت نظر هست و بعد چهار روز فقط چند بار به هوش اومده ولی نه حرف میزنه و نه به اجسام واکنش نشون میده یا وقتی سوال میپرسیم نمیتونه جواب بده فقط دست و پا میزنه یه بارم دستگاه رو جدا کردن که بعد چند ساعت نمیتونست نفس بکشه دوباره دستگاه رو وصل کردن دکتر هم گفته همه چیزش نرماله ضربان قلب و... گفته نرمال هستش و اینکه مادرم دیابت داره و قبلا هم سابقه سکته مغزی داشته ایا این تاثیر داره رو به هوش اومدنش و اینکه چند روز طول میکشه تا به هوش بیاد خیلی نگرانیم تورو خدا زودتر جواب بدین خیلی خیلی ممنون

  3. جناب آقای دکتر من چون امکان ویزیت حضوری رو ندارم اگه اشکال نداره به شماره ای تصویر اکو رو بفرستم و همچنین هزینه ویزیت رو بپردازم و شما لطف کنید نظرتون رو در خصوص اکوی من بفرمایید خیلی لطف میکنید اگه این کار رو برای من انجام بدید

  4. Salam aghaye doktor man naresai ghalbi daram tazegia ghaza mikhoram halam yejori mishe sinam migire yejorie moshgel marbot be siname agar has az chie
    Motchakeram.khaste nabshid

    • دکتر حسین نوید

      با سلام
      بيمار نارسايي قلبي بايد تحت نظر متخصص نارسايي قلبي باشد. هر گونه علايم جديد ممكن است ناشئ از تشديد علايم نارسايي باشد حتي كاهش اشتها .
      با احترام

  5. سلام. دوماهه برای ضربان قلب بالای و فشار خون تقریبا 14 تا 16
    ق ص متوهگزال مصرف میکنم و یک ماهم هست آسپرین 80 میخورم اکو نرمال بوده.
    عوارضی که برام پیش اومدن اومده اينه که یکی این که یکم کیفیت تنفسم مثل سابق نیست و دوم اینکه تا قرص رو میخورم پشت قلبم توی کمر و یکم هم قفسه سینم حس سوزش پیدا میکنه گاهی این حس تا دوسه ساعت ميمونه و مشکل ديگه که دارم اينه که غذا رو باید قبل این قرص بخورم بعد خوردنش اشتهام به غذا کم ميشه نوار دادم دوبار از موقع خوردن قرص که نرمال بود لطفا راهنماییم کنید
    21 سالمه

  6. برای انجام اکو کاردیوگرافی مراجعه کرده بودم و درست 5_6دقیقه قبل از اینکه داخل برم یک دونه نیترو گلیسیرید جویدنی خوردم. دکتر هیچی نپرسد و خودم هم فراموش کردم بگم. میخواستم بدونم بر نتیجه اکوم تاثیری داشته؟
    متشکرم

  7. سلام
    من اکو و نوار دادم دوماه قبل نرمال بود
    تست ورزش هم یک سال قبل دادم که نرمال بود
    دوماه درد قفسه سینه داشتم
    هولتر فشار شدم فشارم 13 ونيم تا 16 در حالت استراحت و با دویست متر راه رفتن 18 روی 12 شده بود
    متخصص برام قرص متوهگزال نوشتن 47.5 نصف صب نصف غروب من این قرص رو میخوردم سوزش قفسه سینه میگرفتم و دردی که در حالت استراحت داشتم هم بهتر نميشد اما فشارم پایین ميومد. متخصص اورژانس گفتن نوار طبیعی و مشکل گوارشی
    مشکلی که دارم اينه که با اینکه این قرص رو میخورم اما دو هفته که با حرکات ناگهانی دچار ریختن قلب میشم مثلا از پله بالا پایین میرم و یک هو روی تخت میپرم. راه هم ميرم حس درد داره قفسه سینم که فشارم رو سریع رفتم اورژانس بعد پنج دقیقه پیاده روی گرفتم 15 روی 8 بود.
    یک ماهم آسپرین 80 مصرف کردم
    الان دلیل این ریزش قلبم که دوهفته به وجود اومده چی ميتونه باشه!؟
    یک سال قبل هولتر نبض شدم که اون موقع هیچ مشکلی نداشتم
    دیروز نوار دادم که فقط تپش بود توش

    • با سلام
      با توجه به نرمال بودن بررسي هاي قلبي ، براي كاهش استرس و اضطراب از مشاور كمك بگيريد.
      با احترام

  8. سلام آقای دکتر یک سوال از حضورتون داشتم.من به علت تپش قلب به دکتر مراجعه کردم اکو کردن دکتر گفت پرولاپس داری ک مهم نیست و در گزارش خودم دیدم tr خفیف هم نوشتن ب یک دکتر دیگه ای مراجعه کردم ایشون هم اکو کردن و گفتن طبق تعریف جدید پرولاپس نداری و tr خفیف داری ک اصلا اهمیتی نداری و هر ۵,سال اکو بده حالا با این وجود ممکنه واقعا پرولاپس نداشته باشم و اینکه tr در آینده شدت پیدا نمی کنه و مشکل زا نیست؟

    • با سلام
      پرولاپس در اكو قابل تشخيص است و موارد خفيف آن و TR خفيف نسبتا شايع است و نياز به اقدام خاصي به جز انجام اكو در فواصل معين ندارد
      با احترام

  9. سلام چند روزی هست که با گرفتن نبض متوجه پایین بودن ضربان قلبم شدم بین ۵۰ تا ۶۰ در زمان استراحت، ۳۳ سالمه هفته ای یکبار فوتبال بازی میکنم، هر روزم ۱۵ دقیقه پیاده روی میکنم، چند وقت هم هست کهیر مزمن دارم ، با تشکر

    • با سلام
      ضربان قلب در حالت نرمال و در زمان استراحت بين ٦٠ تا ١٠٠ متغير است .
      به نظر نمي آيد كه مورد خاصي باشد.
      با احترام

  10. سلام
    ايا بتابلاکر ها ناشی تپش قلب ميشن؟
    متوهگزال 47.5 برای فشار خون 14 تا 16 در حالت استراحت. استفاده میکنم میخورم فشارم پایین و ضربانم 60 و خورده اي اما کوبنده و تپش دار ميشه سه ماهه دارم مصرف میکنم
    جدیدا با حرکت ناگهانی دلم ميریزه.
    نميخورم قرص رو هم فشارم بالا و ضربانم با فعالیت شدید بالا ميره
    قبلا اکو دادم نرمال بود قبل مصرف قرص

    • با سلام
      بتابلوكرها باعث كاهش ضربان قلب و درمان تپش مي شوند.
      براي اين حالات بايد به مشاور مراجعه كنيد
      با احترام

  11. سلام و خسته نباشيد
    با عرض پوزش چند ماه قبل در حین عمل خوذارضایی پوست پیشونی و دو طرف گیج گاهم مدل سنگ سفت شد جوري که فقط در حالت دراز کشیده این قسمت از سرم سبک میشد.
    این عمل رو ترک کردم. نزد متخصص مغزو اعصاب رفتم و Mri از سرم انجام شد و کلی آزمایش خون هم دادم که نرمال بود و فقط غلظت خون و کبد چرب گرید 1 و کمی قشار خون تشخیص داده شد. اکو و نوار قلب هم دادم.
    مشکل اینجاست که این سنگینی سر در ناحیه پیشونی و دوطرف گیج گاه برام مونده و با خوردن آب تشدید ميشه و موقع سجده رفتن موقع نماز سرم توی اون ناحیه سنگین ميشه و اوم عمل رو ترک کردم و دچار ضعف عضله هم شدم.. قرص متورال برای فشار استفاده میکنم.
    گاهی اوقات با گذاشت هدفون در کوش و گوش دادن آهنگ حس گز گز و برق گرفتگی در سرم حس میکنم و یک دفعه تمام تنم مور مور ميشه و ماهیچه هام درد دارن.
    یکم ایست میکنم جایی پاهام سنگین ميشه.
    سرم هم اون ناحیه یک دفعه سنگین ميشه مخصوصا آفتاب ميخوره تشدید ميشه اما درد نداره.
    بازم پوزش عرض میکنم بخاطر حرفم
    ممنون از لطف شما

  12. باسلام بنده مدت تقریبا یک سالی هست ک موقع ورزش و هنگام دویدن و خواندن آواز نفس کم میاورم و بعدش سرم گیج میره و ضعف شدید پیدا میکنم به دکتر قلب مراجعه کردم تمام آزمایشات رو هم از من گرفتن نوار و هولتر و حتی اکومری همه نرمال بوده اما تا امروز هروقت میدوام یا ورزش میکنم به شدت نفس کم میاورم و شش هام درد میکنه و سرگیجه و ضعف شدید میگیرم خواهشا بگین مشکل اصلیم چیه؟؟؟

    • با سلام
      در صورتي كه بررسي هاي قلبي شامل اكو و تست ورزش طبيعي باشد ، احتمال اين كه منشاء علايم شما بيماري قلبي باشد كم است.
      با احترام

  13. سلام
    ببخشید بازم برای سوالم. چون واقعا داره شرایطم خراب ميشه
    پسری 21 ساله هستم سابقه فشار خون خانوادگی توی سن پایین هم داریم
    سه ماه قبل اکو و نوار انجام دادم نرمال بود هولتر فشار انجام شد فشار استراحت 13 تا 15.5. با مقدار جزیی راه رفتن و بالا رفتن از پله شده بود 18 روی 12
    دکتر فقط متوهگزال تجویز کردن
    من این قرص رو میخوردم بدنم دچار حرارت میشد که باید چندین لیوان آب میخوردم بعدش و هي دسشویی ميرفتم تا بعد دو سع ساعت بهتر شم
    یک ماه از مصرف قرص گذشت با خوردن قرص دچار تپش میشدم تا یکی دوساعت علاوه بر اون علایم بالا که گفتم اما فشار خونم نرمال و ضربان قلبمم نرمال حدود 60 تا 70 میشد
    نوار قلب دادم دکتر گفتن نرماله و گفتن قرص رو ادامه بده.
    من يه حالت بی حسی روی پوست صورت و گردنم هم دارم که همش باید ریشمو بزنم تا این حالتم بهتر بشه.
    این قرص رو این سری خوردم بعد یک ساعت دیدم تمام قفسه سینه و گردن و سر و پیشونی و چشمام همش حالت سوزش و آتیش گرفتن گرفت.
    چون در مسافرت بودم این چند روز هم مصرف قرص رو ادامه دادم اما يه حرارت توی مرکز قفسه سینم هست و دست چپم هي میسوزه. حس حرارت و گرما توی کمر هم دارم
    آیا این از عوارض این قرصه؟ قندم ناشتا 99 بوده توی آزمایش و تيروئيدم هم نرمال بوده. الان قرص رو نخورم قلبم از دهنم مياد بيرون. جدیدا هم قلبم حالت ریزش داره
    برای کنترل فشارم آیا این قرص کافی

  14. ممنون از پاسخ گویی
    با توجه به این که اکوی سه ماه قبل من نرمال بود
    آیا امکان داره با این علایم که گفتم قرص متوهگزال که برای فشار خوردو که باعث تپش و ریزش قلب شدم بعد از شروع خوردنش ممکنه با قلب یا دریچه های قلب من صدمه زده باشه؟ درد و سوزش دارم و توش اما آخرین نوارم و اکوی قبل از خوردن قرص نرمال بود

  15. سلام. فشار خون در حین فعالیت چقد ميتونه بالا بره؟؟؟
    فشار خونم در حالت استراحت، 14 و 15 بود دکتر برام متورال فقط تجویز کردن اکو و نوار نرمال و تپش دیده شد. موقع پیاده روی سرم سنگین و حالم بد ميشه
    مصرف قرص متورال که دارم ضربان 70 و فشار 12 تا 13 اما ضربانم کوبنده شده دلیل این چیه؟

    • با سلام
      فشارخون در زمان ورزش شديد با توجه به شرايط هر فرد متغير است ولي در تست ورزش ، تست در صورت فشار خون بيشتر از ٢٢٠ ميليمتر جيوه متوقف خواهد شد
      با احترام

  16. سلام .پدرم چند روز پیش دریچه میترالشو تعویض کرد و الان بعد از چند روز میگن ضربانش AF است.وارفارین مصرف میکنه .آیا ممکن هست بعد از گذشت زمان ضربان از حالت AF خارج بشه.و نمیشد همزمان با تعویض دریچه ضربانشم با جراحی اصلاح میشد چون قبل عمل هم ضربانش مشکل داشت.

  17. با سلام متوهگزال استفاده میکردم برای فشار خونم
    متوهگزال رو بعد از دوماه مصرف تغییر دادم و متورال دارم مصرف میکنم پزشک اورژانس گفتن یکیه
    مشکل اینجا من همش احساس تپش میکنم حتی وقتی متورال میخورم و اینکه متوهگزال انگار قوی تر بود
    اگه میشه فرق این دوتا قرص رو بگین چیه؟

  18. سلام امکان داره آدم در گذشته به قرصی حساسیت نداشته باشه اما بعدا حساسیت پیدا کنه؟
    یک سال قبل ایندرال 10 میخوردم آرومم میکرد و ضربان قلبم کند میشد و نرمال بعدش ول کردم و هر موقع ضربانم بالا بود میخوردم و خوب جواب میداد.
    يه مدت برای فشار خونم متوهگزال 47.5 مصرف کردم که بعد خوردن این قرص 1 ساعت تپش داشتم خوب میشد البته تپشی که ضربان 70 تا و کوبنده يود. متورال هم خوردم همین وضع بود. ایندرال هم میخورم همينجوری شدم
    قبلا قندم 70 بود جدیدا شده 95
    قرص رو نميخورم راحت ترم اما فشارم بالا میره!

  19. باسلام بنده ۳۲ سال دارم سابقه بیماری مادرزادی قلبی داشتم و در ۲ و نیم سالگی عمل شدم‌ امکان داره بفرمایید الان که مدتی تپش قلب دارم بنظر شما ربطی به مشکل قبلی من داره؟ پیگیری و مراجعه به پزشک متخصص قلب لازم هست؟

    • با سلام
      با توجه به اينكه ايجاد آريتمي در موارد بيماري هاي مادرزادي قلبي به نسبت شايع است ، حتما به متخصص قلب خود مراجعه نماييد
      با احترام

  20. ممنونم از پاسخگویی تون امکانش هست بفرمایید من باید به متخصص قلب اطفال که قبلا تحت نظرشون بودم مراجعه کنم یا پزشک متخصص قلب بزرگسال؟ ضمنا مشکل مادرزادی بنده PDA بوده. ممنونم از راهنمایی تون

    • با سلام
      بعد از سن ١٨ سالگي ، بايد به متخصص قلب بزرگسال و ترجيحا فوق تخصص بيماريهاي مادرزادي قلب بالغين مراجعه نماييد
      با احترام

  21. سلام و عرض ادب

    پدر بنده یکماه پیش در بیمارستان لواسانی تهران تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفت و ظاهرا هنگام عمل به گفته دکتر ایشان خون ریزی داخلی معده داشته اند و این در حالیست که ایشان هیچ گاه مشکل معده و دستگاه گوارش نداشته .
    در حال حاضر پس از یکماه به هیچ عنوان نمیتواند غذا بخورد و همچنان بایستی کپسول اکسیژن استفاده کند و البته پزشک جراح ایشان هم شرایط قلب را بعد از عمل بسیار خوب توصیف میکند و مشکلات را مربوط به عفونت ریه و دستگاه گوارش میدانند. در هر حال پزشک ریه و دستگاه گوارش هم احتمال بروز سکته مغزی قبل و یا بعد از عمل را میدهند که تمام این اطلاعات متناقض و غیر قابل استفاده میباشد . لطفا نظر خود را بفرمایید و اینکه حالات فعلی تا چه اندازه در این مدت بعد از عمل طبیعی است .
    با تشکر

    • با سلام
      جهت إظهار نظر دقيق در مورد اين بيمار ، رؤيت بيمار و مدارك ايشان ضروري است ، البته گروه پزشكان معالج ايشان كه از ابتدا در جريان أمور بيمار بوده اند بهتر مي توانند در اين مورد نظر بدهند
      با احترام

  22. سلام خسته نباشید دخترم14سالشه میگه موقع فعالیت زیاد شکمم درد میگیره انگار از داخل میسوزه.خواستم بپرسم ربطی به بیماری قلبی داره؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

  23. سلام ضعف عضله داشتم دکتر متورال تجویز کردن با خوردن این قرص توان پاهام و ماهیچه هام بیشتر میشه اما بعد نیم ساعت بدنم گر میگیره و فشارم بالا میره یک لحظه دلیلش چیه دکتر؟ اکو و نوار نرمال فقط تپش داشتم.

    • با سلام
      متورال سبب كنترل ضربان قلب و كاهش آن مي شود ، علايم ذكر شده بنظر ارتباطي با متورال ندارد
      با احترام

  24. سلام و عرض خسته نباشید
    من 21 سالمه دکتر اکوی قلبی و نوارم نرمال بوده ضربانم حدود 85 تا 95 توی نوار
    هولترمانیتور فشار شدم فشارم از 13.5 تا 16 توی روز متغیر بوده و همش هم در حال استراحت بوده
    متوهگزال 47.5 برام تجویز شده که از همون اول قرص رو میخورم حس از حال رفتن بهم دست میداد بعد یک ماه استفاذه کردن از قرص قرص رو وقتی میخوردم قلبم تا یک ساعت میکوبید به قفسه سینم با اینکه تعداد ضربان نرمال بود
    نوار هم دادم فقط تپش توش بود و نرمال بود. فشارم با مصرف قرص 12 روی 8 بود اکثرا توی روز اما نمیذونم چرا قلبم حس کوبش داره وقتی این قرص رو میخورم تا چند ساعت. موردی بوده که متوهگزال باعث تپش و کوبش قلب بشه؟؟؟؟ با اینکه نوار نرماله قبل مصرف قرص همچي مشکلاتی نداشتم فقط فشارم بالا بود. گاهی بدتم گر میگره یک دفعه و فشارم بالا میره بعد این قرص

    • با سلام
      متوهگزال براي كنترل تعداد ضربان قلب مفيد است و اثر كمتري بر فشارخون دارد ، علايم ذكر شده ارتباطي به مصرف دارو ندارد
      براي بررسي علل فشارخون در سن پايين حتما نياز به بررسي دقيق وجود دارد
      براي كاهش استرس و اضطراب إز مشاور كمك بگيريد
      با احترام

  25. سلام جناب دکتر.بنده هجده سالمه.به دلیل درد قفسه سینه سوزن سوز ن شدن قلب و موقع تند راه رفتن نفس کم میاوردن و با برداشتن یه بار کوچیک به قلبم فشار میومد و قلبم سنگین میشد و بازو دست چپم هم درد خیلی اوقات بی دلیل درد میگرفت،که این علایم در شرایط عادی و به دور از استرس بود اتفاق میافتاد به دکتر مراجعه کردم گفتن ضربان بالاس ک ضربانم150بود و قرص پروپرانول تجویز کردن و برای اطمینان ازمایش تیرویید دادم ک تیرویید نداشتم،اکو انجام دادم گفتن چیز خاصی مشخص نیست و گفتن همچنان ضربان با وجود قرص پایین نیومده.و گفتن باید هولتر24ساعته بذاری ک به چند بیمارستان مراجعه کردم هولتر رو نمیدادن و میگفتن باید یک شب در بیمارستان بمونی..حالا میخواستم بدونم میتونه مشکلم جدی باشه؟؟؟و هچنین گذاشتن هولتر لازمه؟؟؟ممنونم میشم اگر پاسخ بدید با تشکر

  26. سلام دکتر.من پسری ۲۴ ساله هستم که بعد از تپش قلب و تنگی نفس به پزشک مراجعه کردم که بعد از اکو گرفتن دکتر گفت که قلبت سوراخه همراه با بزرگی بطن چپ که یک بیماری مادرزادی هستش.به بنده پروپرانولول۲۰ دادن و گفتن باید جراحی بشه.سوال بنده اینه که آیا جراحی ضروریه؟ممکن نیست که خودش خوب بشه؟آخه دکتر گفت در این بیماری ممکنه سوراخ قلب بعضی بیمارا خود به خود خوب بشه و بعضیا با عمل قلب باز باید رفع بشه.اگه عمل نکنم مشکلی پیش میاد؟خودش خوب نمیشه؟آقای دکتر این قرص پرانول رو چند وقتی قطع کردم آیا باید مصرف کنم؟البته چند وقتیه بعصی وقتا قفسه سینه م درد خفیفی داره.هنگام دراز کشیدن یا بعد از بلند شدن خواب و همچنین هنگام خوردن غذای چرب دچار تپش قلب میشم.ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر از شما دکتر

  27. سلام ممنون از پاسخ گویی شما
    رابطه ضربان قلب با فشار خون رو ميشه بگين چیه آقای دکتر!؟ و اینکه ضربان بالا باشه موقع راه رفتن حس ضعف عضله و سنگینی سر دست ميده؟؟ يه ضربان بالا مربوطه اينا؟

  28. با سلام و خسته نباشید
    همسر من ۳۲ سال سن دارد…… سال گذشته به دلیل درد در ناحیه قلب و بازو چپ و پشت به پزشک مراجعه کرد و بزشک براشون اسکن هسته ای تجویز کرد…… بعد از انجام اسکن مشخص شد که تست ورزش برای ایشون مثبت بوده و همچنین جواب اسکن به شرح ذیل بود:
    Slight ischemia can be suggested in the apex and inferior wall
    دکتر براشون طبق جواب اسکن قرص های آسپرین ۸۰_ آتورواستاتین۲۰ و پروپرانول ۱۰ رو تجویز کرد.
    حال بعد از گذشت هشت ماه از اسکن قبلی پزشک دوباره درخواست اسکن مجدد داشتن که همسرم چند روز گذشته یک اسکن هسته ای جدید انجام دادن که طبق این مشخص شد که دوباره تست ورزش مثبت دارند و جواب اسکن دوم به شرح ذیل می باشد:
    The scan is possitive for mild and small stress _induced ischemia
    in territory of LCX(inferoapical and apical inferolateral ventriculare
    Segment)
    Either due to CAD or non_CAD. MFU is recommended.
    لازم به ذکر هست که دردهای قلبی در ایشون بهتر شده و فقط گاهی دچار درد در قفسه سینه میشوند.
    درخواست من این هست که با مقایسه دو اسکن انجام شده برای بررسی بیشتر وضعیت عروق آیا ایشون نیاز به آنژیوگرافی دارند یا خیر؟

    • با سلام
      مهمتر از هر بررسي ، علايم بيمار است كه نياز به آنژيوگرافي را بخصوص در مردان مشخص مي كند ، هر دو اسكن تقريبا شبيه به هم هستند ولي براي تصميم گيري قطعي خود بيمار و علايم ملاك است
      با احترام

  29. با سلام خدمت آقای دکتر نوید گرامی
    بنده مدتی است دچار مقداری بی نظمی در ضربان قلب هستم به این صورت که گاهی احساس می کنم نفسم خالی میشه و همون موقع ضربانم یگی جا می مونه.
    بنده خیلی نگران هستم و می ترسم. کلا اضطراب دارم. طی سال اخیر هم اکو انجام دادم و دوبار نوار گرفتم که همکار شما فرمودند مشکلی نداره.
    ممکن هست به تیروئید مربوط باشه؟ آیا این آریتمی خیلی حاد هست؟ خاهش میکنم زود جواب بدین ممنونم.

    • با سلام
      براي تعيين نوع آريتمي ، بايد أز هولتر ٢٤ ساعته ريتم قلبي استفاده كنيد تا درمان مناسب آن مشخص شود
      در هر صورت ، كاهش استرس با كمك مشاور ، كمك كننده خواهد بود
      با احترام

  30. سلام برای درمان سریع تپش قلب نصف متوهگزال ۴۷٫۵ موثر تر است یا نصف متورال؟؟؟؟؟

  31. باسلام……
    میخواستم بدونم سندروم جریان اهسته کرونر فقط با آنژیوگرافی قابل تشخیص هست؟ و اینکه درمانی دارد یا خیر؟
    باسپاس

  32. سلام مدتی هست پروپرانول استفاده میکنم با خوردن این قرص درد پشت و قفسه سینم کم ميشه اما قلبم حالت استرس و ترس و ضعیف شدن پیدا میکنه دلیلش،چیه
    با تشکر
    قلبم میلرزه اما ضربان نرماله

    • با سلام
      براي بهبود حالات ايندرال كمك كننده است ولي بهتر است براي كاهش استرس و اضطراب إز مشاور كمك بگيريد
      يا احترام

  33. با سلام و احترام
    در یک تصادف شدید کمربند ایمنی خودرو مانع از پرت شدن و کنتوزیون خفیف ریوی شد. تمام آزمایشات و CT و عکس رنگی از ریه و قفسه سینه تهیه شد که مشکل خاصی دیده نشد. مدتی است به دلیل مشکلات شغلی استرس های زیادی را متحمل شدم و همچنان درگیرم. بخاطر وجود درد سنگین در قفسه سینه و وجود مقداری درد ضربانی به پزشک مراجعه کردم تا کنون فقط یک بار ضربان قلب من حدود 100 بوده و یک بار نوار EKG مشکوک داشته ام. ازمایشات انزیم قلب بیش ار 10 بار انجام شده و همه منفی بوده. در این مدت معمولا از آرام بخش تجویزی استفاده می کردم. برای تشخیص بهتر به متخصص قلب مراجعه کردم نوار، اکو و تست ورزش من کاملا نرمال بود. گاهی اوقات باز درد به صورت پراکنده به صورت هفته ای دو بار و حدودا 2 روز به صورت دائمی با ان مواجه می شوم پشت کتف چپ و برخی اوقات ناحیه داخلی آرنج چپ هم درد ملایم و خفیف احساس میکنم. به نظر شما نیاز به پیگیری های بیشتر است ؟ با تشکر

    • با سلام
      در صورت نرمال بودن بررسی های قلبی ، بنظر نمی رسد که منشا علائم شما مشکل قلبی باشد
      با احترام

  34. با عرض سلام
    بنده 25سال سن دارم، 6سال پیش از طریق اکو فهمیدم که گشادی دریچه میترال دارم. تو این چند سال علائم کمی داشتم ولی به تازگی این علائم تشدید شدن.
    زمانیکه ناگهانی می ایستم چشمام تا چند ثانیه کاملا سیاه میبینه، دست چپم درد میکنه، دچار استرس های شدید میشم و نفسم سنگین میشه، وقتی از پله بالا میرم تپش قلب خیلی شدید میگیرم.
    با توجه به اینکه تو خانواده سابقه سکته قلبی تو سن پایین داشتیم، این علائم ممکنه نگران کننده باشه؟؟

    • با سلام
      گشادی خفیف دریچه میترال یافته نسبتا شایعی است و نیازی به اقدام خاصی به جز انجام اکو در فواصل مشخص ندارد
      برای کاهش استرس و اضطراب از مشاور کمک بگیرید
      با احترام

  35. با سلام و خسته نباشيد خدمت اقاي دكتر ببخشيد پدرم ٦٤سالشونه بعلت داشتن فشارخون چندين ساله داروي اتنولول ٥٠يكي صبح و يمي شب مصرف ميكنند همچنين داروي اميلوپرس ٥٠ يكي صبح و يكي شب مصرف ميكنند الان احساس ميكنن داروي اتنولول زياد اثر نداره خواستن با متورال جايگزين كنند امكانش هست؟ در اينصورت روزي چند دوز مصرف كنند ممنونم عمچنين چندين ساله قرص اسپيرين جهت جلوگيري از سكته روزانه مصرف كردند يه ماه پيش عمل اب مرواريد انجام دادن دكترشون گفتن اسپرينو قطع كنند الان امكان مصرف دوباره هست؟ ممنون از پاسخگوييتان

  36. سلام و خسته نباشيد، من ٢٥سال سن دارم،در خانوا ع پدرم مشكل تپش قلب و گرفتگي عروق وجود داره و پدرم هم آنژيو انجام دادن ٣بار،
    من مدتي هست كه اعصابم ناراحت هست،وقتي عصباني ميشم دچار تنگي نفس خفيف ميشم،دست چپم و پشت كتف چپم درد ميگيره گاهي اوقات هم احساس ميكنم قلبم درد ميكنه، آيا اين دست درد نشانه ناراحتي قلبي يا گرفتگي عروق هست؟ با سپاس فراوان

  37. با سلام.پدر بنده هفتاد و پتج ساله است.چند وقت پیش دچار سکته قلبی شد.بعد از آنژیوگرافی گفتن که دوتا از رگ های قلبش کامل مسدود است و efقلب 35است.با توجه به دیابت،انوریسم شکمی و پروستات و کم خونی ریسک بسیاری بالایی رو برای عمل متصور شدند.دکتر گفت که تحت نظر باشن.داروهاشون رو مصرف کنن و اگر شرایط خیلیییی اورژانسی شد عمل انجام بدن.اقای دکتر ایاefقلب پدر بنده در سن 75سالکی خیلی پایین است؟خطرات جدی به همراه دارد؟ممنون و سپاسگزارم.

  38. با سلام و عرض ادب،،،30 سال دارم،بعلت درد قفسه سینه به پزشک مراجعه کردم،چهار ماه قبل آزمایش خون دادم،همه موارد نرمال بود،دوماه پیش اکو و نوار قلب انجام دادم،پزشک گفتن قلب هیچ مشکلی نداره،بعد از گذشت دو ماه هنوز دردهای خفیفی در قفسه سینه و شانه چپ و گاهی گردن دارم،،،باتوجه به اینکه فوتبال بازی میکنم همیشه اضطراب و استرس همراهم هست...راهنمایی کنید لطفا...

    • با سلام
      در صورتی که بررسی های قلبی انجام شده و نرمال بوده اند ، به نظر نمی رسد که منشا علائم شما بیماری قلبی باشد
      با احترام

  39. سلام چهار ماه متورال 50 ( متوهگزال 47.5) مصرف کردم با خوردن این قرص حس ضعف توی قفسه سینه میگرفتم و گر میگرفتم. اما تعداد ضربانم نرمال ميشد
    الان یک ماهه تصمیم به ترک گرفتم یک هفته 37.5 خوردم یک هفته 20 و الان روزی 10 اما هنوز علایم ترک بعد یک ماه از بین نرفته
    من قلبم مشکلی نداشت دکتر این قرص رو برای ضربان قلب بالا فقط به من داد
    قلب من کی به حالت اولیه بر میگرده؟؟؟؟؟؟

  40. باسلام وقتتون بخیر ببخشید من هفته دهم بارداری هستم تنگی نفس داشتم مراجعه کردم دکتر اکو انجام دادن و گفتن فشار ریوی بالاست spapمن ۴۵ بود. ضمنا قبلا مشکل PDA داشتم و ۲ سالگی عمل شدم. لطف کنید راهنمایی کنید که این مشکل روی جنین اثر داره؟ من چه کار باید کنم؟ ممنون

  41. سلام...دکتر شوهرخواهر من ۷سال پیش دریچه آئورتش رو عوض کرده و هیچ مشکلی نداشته و ورزش هم انجام میداده...چن هفته پیش چکاپ میده و متوجه میشه که رگ آئورتش گشاد شده...دکتر گفته باید جراحی قلب باز انجام بدن تا رگ و تنگ کنن...خیلی نگرانم میخواستم ببینم با توجه به اینکه قبلا یبار عمل تعویض دریچه قلب انجام داده این عمل خطری براش نداره؟و مشکلی پیش نمیاد؟

    • دکتر حسین نوید

      با سلام
      در صورتی که نیاز باشد باید عمل مجدد انجام شود و البته عمل مجدد ریسک بیش‌تری نسبت به جراحی اولیه دارد
      با احترام

  42. سلام .بنده دختری هجده ساله هستم که در هنگام برداشتن یک جسم سنگین دست چپم درد میگیره و یا بی حس میشه،و گاهی اوقاتم ک بهم فشار عصبی میاد بازوی چپم درد میگیره،و گاهی اوقاتم بی هیچ دلیل بازوی چپم درد میگیره که دردش عمیقه و قلبم فشار میاد،بعد از وعده غذایی گاهی پشت قفسه سینم درد میگیره و وقتی یکم تند راه میرم به نفس میوفتم و پشت قفسه سینم درد میگیره با وجود این عوامل چند ماه پیش به پزشک مراجعه کردم نوار قلب دادم گفتن تپش بالاس قرص پرانول دادن، و بعد ازمایش تیرویید دادم تیرویید نداشتم،اکو دادم گفتن بد نیس تپش پایین نیمده،چند ماه قرص رو خوردم نتیجه ای نگرفتم،برام هولتر24ساعته نوشتن که هنوز انجام ندادم،شرایطم اصلا بهتر نشده بلکه بدتر هم شده،خواستم بدونم میتونه مشکل جدی باشه یا ن در ضمن گذاشتن هولتر لازمه؟ با تشکر از وقتی که میگذارید.

    • دکتر حسین نوید

      با سلام
      با توجه به سن ، جنسیت و نوع علایم شما بنظر نمی رسد که منشا علایم شما بیماری قلبی باشد
      برای کاهش استرس و اضطراب از مشاور کمک بگیرید
      با احترام

  43. داود حسنی‌نژاد

    با سلام خدمت جناب آقای دکتر نوید؛
    لطفاً روش جایگزینی زالربان (ریواروکسابان) بجای وارفارین رو شرح بدید. من و مادرم شدیداً به این جایگزینی نیاز داریم.
    وارفارین با تمام دنیا تداخل داره و دیگه ما از وارفارین خسته و بیزار شدیم.
    با سپاس - داود حسنی‌نژاد ۰۹۱۲۸۴۸۴۳۵۷

    • دکتر حسین نوید

      با سلام
      جهت تجویز دارو ، باید با پزشک تجویز کننده وارفارین مشورت نمایید ، شاید جهت بیمار شما قابل استفاده نباشد
      با احترام

  44. با سلام جناب اقای دکتر
    قلب من گاهی یه دونه رد میکنه یعنی نمیزنه میپره و دلم یه جوری میشه رفتم دکتر عمومی قرص پراپونول ۲۰دادن صبح و عصر مشکل حل شده گفتن از اضطراب هست به نظر تون تا کی این قرص هارو ادامه بدم و ختر ناک هست یا به متخصص مراجعه کنم

  45. اقای دکتر با سلام و احترام. سئوالی داشتم اینکه 34 ساله هستم بنده حدود شش ماهی بود سمت چپ قلبم مثل موتور داغ میشد و استرسی میشدم، خرداد ماه مراجعه کردم نوار، اکو و .... نتیجش نرمال بود. تا اینکه دو ماه پیش باز به دکتر مراجعه کردم چون سمت چپ قلبم سوزش داشت مثل اینکه لوله باریکی از اب خنک بالا و پایین شود. دکتر بعد از اکو و نوار قلب و... گفتن چیزی نیست و قرص پرانول 10 و کلردیازپوکساید 5 تجویز کردند که حدود یک ماه مصرف کردم کاملا اروم شدم، اما بعد از یک ماه باز سوزش سمت چپ مثل اینکه زخمی باشد و باد روی ان بخورد، شروع شده و مرکز سینمم تیر میکشه گاهی. خواستم ببینم تشخیص جنابعالی چیست؟ سپاسگزار خواهم بود بزرگواری نمایید و پاسخ دهید.

    • با سلام
      با توجه به نرمال بودن بررسی های قلبی ، به نظر نمی رسد منشا علایم شما بیماری قلبی باشد ، برای کاهش استرس و اضطراب ، از مشاور کمک بگیرید
      با احترام

  46. سلام دکتر وقتتون بخیر باشه_پدرم دریچه ها قلبش به مشکل خورده که شامل۳لتی ومیترال یکبار هم رجایی عمل کرده ولی پس زده الان میگن قلبش بزرگ شده ومجدد باید دریچه ها تعویض بشه_کارکرد قلبش برای هر دوبطن۲۵درصده_به نظر شما عمل به صلاحشون هست با این کارکرد وآیا اگر عمل کنه قلب مجدد جمع میشه وکوچیک میشه یا نه همونطوری بزرگ میمونه؟

  47. با سلام خدمت اقای دکتر....خواهری 31 ساله دارم که الان دقیقا 5 ماه هست که به دلیل لخته شدن خون در ساق پا بعد از زایمان قرص وارفارین را به صورت کامل میخورن ولی هر چی ازمایش میره نتیجه خونش عوض نمیشه که قرص رو کمتر کنه به عبارتی باید بگم وارفارین روی خونش نتیجه نداده ولی بهش گفتن دیگه با وجود اینکه خون عوض نشده باید قرص رو نصف کنه( وارفارین) رو نصف کنه و اسپیرن استفاده کنه ایا اشکالی نداره؟

    • دکتر حسین نوید

      با سلام
      باید به کلینیک تنظیم پی تی بیمارستان قلب خود یا بیمارستان مرکز قلب تهران مراجعه نمایید
      با احترام

  48. سلام
    من زمانی که فعالیت عادی هم دارم مثلا اینکه اروم از پله ها برم بالا.با مثلا برای کاری قرار باشه زود به یه اتاق دیگه برم برگردم سریعا طبان قلبم بالا میره و نفسم میگیره و رنگ لبام میپره.هولترمانیتورینگ اریتمی رو نشون داد.تست ورزش هم نتونستن انجام بدم .ینی تو همون سرعاتای پایین جوری ضربانم رفت بالا که پرستار ترسید.میخاستم بدونم ابن موارد از بیماری قلبی منشا میگیره یا ریوی؟
    با تشکر

  49. با سلام.
    اقاي دكتر من دريچه اعورتم دولتي هست.
    گاهي اوقات قلبم دو الي ده مرتپه طوري ميتپه كه متوجه ميشم
    و صداش رو ميشنوم. بعد عادي ميشه. ايا اين عاديه
    تست ورزش و اكو هم كردم جوابش خوب بوده.

  50. دکتر من پدرم مدتیه بیماری قلبیش اوت کرده و دکترا ازش قطع امید کردن اما به تازگی مطلبی راحب "سرمازیستی"خوندم و امیدی تو دلم زنده کرده اقای دکتر ایا سرمازیستی راه درستیه?لطفا خواهش میکنم جواب بدید و سوالمو و پاشخشو تو سایتتون بزارید چون خیلیا دنبال یه راه امید واسه عزیزشونن که ازش قطع امید شده و داره میمیره

پاسخ دادن به دکتر حسین نوید لغو پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

theme